Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Dominika Cibulková před porodem šokuje: Nahé foto!

Autor: ptr

Porod se nezadržitelně blíží a Dominika Cibulková (33) už je dokonale nachystaná. Nedávno se pochlubila výbavičkou, kterou si nakoupila domů i na chalupu a teď už nezbývá než počkat na očekávanou dcerku. Že si těhotenství užívá plnými doušky, to dokázala i pořádně odvážnou fotografií, kterou ukázala fanouškům.

Jde zřejmě o nejodvážnější foto, které bývalá veleúspěšná tenistka v aktuálním požehnaném stavu pořídila. Jen krátce před termínem porodu se nebála svléknout a ukázat se v plné kráse. Něco podobného už předvedla, když byla v očekávání s synáčkem Jakubkem. I tenkrát si pořídila na poslední týdny před rozšířením rodiny nezapomenutelnou památku. Nyní se ale zdá, že s odvahou zašla ještě o kousek dál.

Dominika se samozřejmě svou vysportovanou postavou ráda chlubí, však na ní také tvrdě pracuje a udržuje se v parádní kondici i jako maminka po kariéře. „Život poslední dobou. Požehnaná.“ Připsala k sérii fotografií, kde zveřejnila i svůj akt. Je tedy více než zřejmé, že si plnými doušky užívá aktuální období. Na vysněnou dcerku se ale jistě těší ještě o mnoho více.

Dominika Cibulková se pochlubila těhotenským bříškem.
Dominika Cibulková se pochlubila těhotenským bříškem.