Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Hvězdný fotbalista Neymar hlásí úžasnou novinu: S přítelkyní vyhlíží potomka! Co zásnuby?

Autor: pl

Jeho PSG vládne francouzské lize, on sám už ale dva měsíce marodí. Nyní ovšem věhlasný fotbalista Neymar (31) oznámil senzační novinu! Na sociální síti se pochlubil, že se svou půvabnou přítelkyní Brunou Biancardiovou (29) očekávají příchod jejich prvního společného potomka! A dost možná to není jediná bomba.

„Sníme o tvém životě, plánujeme tvůj příchod a víme, že jsi tady, abys doplnil naši lásku a udělal naše dny mnohem šťastnějšími,“ zní úvod Neymarova vzkazu na instagramu pod sérií fotek se svou partnerkou. Na jednom z oněch snímků například líbá Brunino zvětšující se bříško.

Neymar už jedno dítě má. S bývalou polovičkou Carolinou Dantasovou mají společně dvanáctiletého syna Daviho Luccu. „Připojíš se k nádherné rodině. Budeš mít bratra, prarodiče, strýce a tety, kteří tě už teď moc a moc milují. Přijď na svět brzy maličký, čekáme na tebe!“ doplnil vítěz Ligy mistrů z roku 2015 na sociální síti.

Bude svatba?

Brazilský pár se dal podle britského deníku Daily Mail dohromady během roku 2021, ovšem románek přiznali až v lednu 2022. Chvíli to dokonce vypadalo, že je mezi nimi definitivní konec, když se v srpnu loňského roku na nějakou dobu odloučili. Nakonec to ale znovu dali dohromady a z jejich lásky se brzy narodí nový život.

Dokonce se začalo spekulovat o zásnubách! Jakto? Bruna se na fotkách ukázala se stříbrným prstenem na levém prsteníčku. Narodí se tak druhý potomek brazilského reprezentanta novomanželům? To se dozvíme v následujících měsících.

Neymar se pochlubil skvělou zprávou. Podruhé se stane tátou
Neymar se pochlubil skvělou zprávou. Podruhé se stane tátou