Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Buffonova ex Šeredová setřela fanouška: Sex? Vždycky zadarmo

Autor: sm

Italům umí Alena Šeredová (45) motat hlavy! Před lety z ní byl páf i tamní legendární brankář Gianluigi Buffon (45) a momentálně je šťastná po boku budoucího dědice automobilky Fiat Alessandra Naviho (49). Teď dorazil bývalé vicemiss drsný dotaz ohledně toho, jak její začátky v Itálii vypadaly.

Jak upozornily italské noviny Corriere dello Sport, Aleně přistál na instagramu dotaz zvědavce, který s ní rozhodně nejednal v rukavičkách: „Je pravda, že jakmile jsi přijela do Milána, dělala jsi eskort?“ Půvabná brunetka se ale nenechala zaskočit. 

„Tady jsme opravdu daleko od reality,“ vyvrátila hned zpočátku. „Vážně můžu se vztyčenou hlavou říct, že jsem se vždycky milovala zadarmo a s kým jsem chtěla,“ odpověděla elegantně česká modelka, která našla svůj domov v Itálii. Jižanská země její život navíc značně ovlivnila.

Nejprve se tady zamilovala do brankáře Gigiho Buffona, kterého Italové naprosto zbožňují za všechny fotbalové úspěchy, k nimž pomohl nejen národnímu týmu. S Gianluigim má Alena syny Davida Leeho (13) a Louise Thomase (15).

Manželství páru ale nevydrželo a zatímco Gigi začal randit se sportovní moderátorkou Ilarií D'Amico (49) s níž má dalšího syna, Alena září po boku svého aktuálního partnera Alessandra, se kterým má dcerku Vivienne Charlotte (2).

Alena Šeredová čelila drsnému dotazu. Zodpověděla ho ale s grácií
Alena Šeredová čelila drsnému dotazu. Zodpověděla ho ale s grácií