Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Boss Pelta se dnes dozví ortel: Vzkaz Čtvrtníčka před rozsudkem!

Autor: Petr Němec

Cesta jako žádná ze sta. Štreku 110 kilometrů z baráku v Jablonci, který přepsal na manželku Simonu, do Prahy dnes absolvuje Miroslav Pelta (58). Jede si do metropole pro nepravomocný ortel městského soudu v případu údajného fixlování s erárními dotacemi.

Podle žalobce Ondřeje Trčky by si někdejší šéf fotbalového svazu a majitel severočeského oddílu Pelta zasloužil 9 let kriminálu a pokutu 25 milionů korun.

Vidina žalářování a obřího finančního flastru asi nikomu na náladě nepřidá, a tak to zkusme všemi mastmi mazanému »Velkému čápovi« odlehčit přes věhlasného kumštýře Petra Čtvrtníčka (59). 

Voda na svini

Seděl na silničním odpočívadle ve vozidle, baštil zmrzlinu a ladil mobil. ,,Copak Míra, ten vždycky věděl, kudy běží zajíc, ale jeho případ nechci hodnotit. Jednak je to kámoš, hráli jsme spolu v reklamě, a taky mě ve vztahu k trestnímu právu daleko víc zajímá Berbr," napsal Blesku autor legendárního divadelního kusu Ivánku, kamaráde... Petr Čtvrtníček.

,,Jak se říká, že na každou svini se vaří voda, tak u plzeňského soudu už zatápí pod hodně velkým papiňákem," vyťukal do telefonu Čtvrtníček. Podobně jako spousta fandů kopané má zřejmě za to, že proti obludné korupční kauze bývalého místopředsedy čutálistické asociace Romana Berbra (68) je Peltův malér jen »čajíček ve stadiu pokusu«...

Rozsudek na bossem Peltou vám přineseme v ONLINE přenosu od 13 hodin >>

Bývalý vládce FAČR se ocitl tváří v tvář spravedlnosti
Bývalý vládce FAČR se ocitl tváří v tvář spravedlnosti