Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Biatlonista Michal Krčmář: Romantická svatba v kostele!

Autor: pl

Pár spolu tvoří dlouhých 14 let, ale praštili do toho až teď. Biatlonista Michal Krčmář (32) se oženil s krásnou partnerkou Romanou Davidovou, se kterou má ročního syna Viktora. Svatbu ale nějakou dobu tajili!

,,Pan a paní Krčmářovi," ohlásil radostnou novinu český reprezentant na sociální síti. Na instagramu ve čtvrtek odpoledne totiž zveřejnil sérii fotek ze svatby s půvabnou kráskou Romanou Davidovou, svou dlouholetou partnerkou.

A nutno podotknout, že nevěstě to ve svatebních šatech mimořádně slušelo! Šaty, které odhalovaly pravé rameno, doplnila o bílé květy ve vlasech. Po boku slavného biatlonisty tak vypadala opravdu skvěle. 

Utajená veselka

A kde že se veselka vlastně konala? Dnes již novomanželé si pro den D vybrali kostel v obci Zašová, která se nachází půl hodiny jízdy autem od Vsetína. Je třeba ale zmínit, že Krčmář je pěkný tajnůstkář. Fotky ze speciálního dne zveřejnil uprostřed týdne, ale svatbu měl už o víkendu! Nic to ale nemění na faktu, že oba září štěstím.

A kde se vlastně poznali? „Dali jsme se dohromady v Letohradě, kde jsme oba trénovali, když jsem taky dělala biatlon," prozradila Romana Blesku před pěti lety, když se radovala z Krčmářovy stříbrné olympijské medaile, kterou si vyjel v Pchjongčangu.

Krčmář do toho po 14 letech vztahu konečně praštil
Krčmář do toho po 14 letech vztahu konečně praštil