Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Čarokrásná svatba nejlepší české golfistky: Netradiční šaty od bratra!

Autor: ptr

Dlouhodobě je naší golfovou jedničkou mezi ženami, ale teď půvabná Klára Spilková (28) zapsala možná největší životní vítězství. Těsně před koncem roku 2022 se provdala za svého partnera Seana Davidsona a září štěstím. Krásná svatba se odehrála v kostele svatého Mikuláše na Staroměstském náměstí a pokračovala v luxusní Ville Richter.

Klára ohromila přítomné v netradičních, ale velmi povedených šatech z dílny svého bratra. „Gratuluju Kláře, že se stala paní Davidson. Šaty jsou má práce,“ poblahopřál sestře k sňatku a pochlubil se svou prací bratr Lukáš. „42 kusů čtverců a 900 knoflíků. Šaty - udělej si sám,“ popsal ještě své dílo. „Děkuji Lukášovi za nejkrásnější a nejoriginálnější svatební šaty,“ poděkovala mu přešťastná Klára.

Krása nevěsty i jejího outfitu dokreslovala povedenou veselku. Po obřadu v centru Prahy zamířili svatebčané do luxusního prostředí klasicistní vily přímo u Pražského hradu, kde se konala následná hostina i večerní zábava. A co by to bylo za golfovou svatbu, když by nedošlo na první manželský odpal. Ten směřoval z terasy přes staré zámecké schody směrem k parku Holubička.

Oba manželé si svůj velký den viditelně užili a svou lásku dali jasně najevo i při prvním manželském tanci. Ten hosté doprovodili prskavkami a dotvořili tak kouzlo výjimečného okamžiku.

A kdo že je tím šťastným, kterému řekla krásná Klára »ANO«? Sean Davidson je sice Američan s italskými kořeny, už 15 let ale žije v Česku a cítí se tu doma. Přestože se se Spilkovou poznali na golfu a občas jí dokonce dělá caddyho, živí Seana něco jiného. Pracuje jako učitel na Právnické fakultě Univerzity Karlovy. V minulosti se ale živil jako herec v reklamách a seriálech.

A co na hře své lásky obdivuje? "Je neuvěřitelně přesná. Má skvělé příhry a v poslední době je i hodně konzistentní. Po psychické stránce je velmi silná a dokáže fantastickým způsobem zvládat tlak. Jen tak něco ji nerozhází. Navíc jsem si všiml, že nejraději hraje před fanoušky. Jako by jí dodávali energii navíc. To si potom turnaj přímo užívá a rozdává úsměvy na všechny strany, a přesto zůstává velmi profesionální. V poslední době o to víc," řekl o ní.

Golfistka Klára Spilková se na závěr roku vdala.
Golfistka Klára Spilková se na závěr roku vdala.