Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Dojemné vyznání dcery Pavla Nedvěda: Takhle jsme s mámou vždy spolu!

Autor: sm

Parťačky napořád! Ivanka Nedvědová nepotřebuje speciální příležitost k tomu, aby se pochlubila půvabnou maminkou Ivanou, se kterou jsou jedna ruka. Společné fotografie plné lásky sdílí průběžně. Na Den matek se ale pochlubila dojemným skvostem z archívu!

S tátou příliš fotek neukazuje, ale maminkou se pyšní pořád! Ivanka Nedvědová má se svou mámou Ivanou krásný vztah, což průběžně svým fanouškům dokládá řadou společných obrázků. A přesto, že v uplynulých dnech se kochala krásami Říma, na Den matek nezapomněla a na sociálních sítích své mamice popřála: „Hezký Den matek,“ napsala ke společné fotce v angličtině a italštině. 

Fanouškům ale také ukázala perlu z rodinného archívu. Prozradila totiž, že u sebe stále nosí společný obrázek, na kterém je se svou mámou ještě jako malá holčička. „Nosím naši fotku v mém pouzdře na pas, takže je pořád se mnou,“ prozradila Ivanka, která je vášnivou cestovatelkou. Pochlubila se ale také aktuálními fotografiemi, na kterých to Ivance i její mamince ohromně sluší.

Vyznání potom doplnila ještě o několik let starý příspěvek, na kterém se s mámou drží za ruku. „Navždy moje nejlepší kamarádka,“ připsala. „Ať žije maminka,“ stojí ještě v popisku videa Ivanky, která z italského hlavního města zamířila do Prahy. 

Ivanka Nedvědová se svou maminkou Ivanou
Ivanka Nedvědová se svou maminkou Ivanou

Témata:  blesksportPrahaŘímPavel Nedvědden matek