Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Dojemné momenty Součka a Coufala po zisku titulu: Radost se ženou a dětmi!

Autor: pl

Největší úspěch v jejich kariérách. To je s velkou pravděpodobností zisk titulu v Konferenční lize, kterou společně s West Hamem ovládlo také české duo Tomáš Souček (28) a Vladimír Coufal (30). Nejen, že bývalí hráči Slavie se mohli radovat v Edenu, svém bývalém domově, ale po svém boku také měli rodinné příslušníky, se kterými svou euforii sdíleli.

Děti měly už dávno po večerce, ale výjimečně mohly zůstat vzhůru. Aby ne, když jejich tátové právě vyhráli jednu z TOP evropských soutěží. Po závěrečném hvizdu se rodiny českých fotbalistů Vladimíra Coufala a Tomáše Součka přesunuly na hřiště, kde všichni společně slavili.

Coufal pózoval fotografům se svým synem Nicolasem (6) a dcerou Natálkou (2), které držel v náručí. Následně se pak objal se svou ženou Hanou, které věnoval pořádný polibek. Dcera Natálka pak měla pohled na slávistický stadion hezky z výšky, když ji nadšený táta začal vyhazovat do vzduchu.

Nezahálel ani Souček, který na pažit vzal své dcerky Terezku (4) a Karolínku, které se na krku houpala medaile. Pro oba české zástupce v dresu anglického celku to tak byl vydařený večer se vším všudy. Nejen, že získali cennou trofej v Praze, ale taky před očima svých nejmilovanějších.

Nejspokojenější Tomáš Souček s dcerami
Nejspokojenější Tomáš Souček s dcerami