Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Odvaha, nebo drzost? Řidič naboural auto fotbalové legendě, pak prosil o fotku!

Autor: TT

Chytit ve městě správný flek je někdy složitá disciplína! Své o tom ví muž, který narazil do zaparkovaného Land Roveru, jehož majitelem byla navíc legenda Manchesteru United Gary Neville (48). Neobratný řidič dal situaci korunu tím, že drze požádal fotbalovou hvězdu o selfie, zatímco si bývalý fotbalový obránce prohlížel poškození svého vozu.

Nestačil mrkat na drát! Bývalý obránce Gary Neville, který je nesmazatelně zapsán v paměti fanoušků Manchesteru United, kde strávil celou hráčskou kariéru se po pověšení kopaček na hřebík dal na podnikání. Se svými bývalými spoluhráči Ryanem Giggsem, Paule Scholesem či Davidem Beckhamem má menšinový podíl v klubu Salford FC.

Legendární pravý bek má kromě fotbalu také řadu dalších obchodních zájmů, neboť rovněž vlastní i Stock Exchange Hotel v srdci Manchesteru. Právě zde, v prostoru parkovacích míst, se stal dopravní incident, kdy nepozorný řidič dodávky „ťuknul“ do vozu Land Rover Defender 90, jehož cena se odhaduje na 61 000 liber (přibližně 1 678 000 korun).

Výsledkem srážky byl odřený lak na předním pravém podběhu a částečně i na nárazníku. Obvykle se v takových situacích hlásí škody na pojišťovně či se volá na policii při neshodě účastníků nehody.

Jenže řidič dodávky si povšimnul, kdo je vlastně majitelem onoho SUV. Nebyl jím nikdo jiný než právě Gary Neville, legenda slavného Manchesteru United. Namísto tradičního postupu tak drze požádal Nevillea o selfie a světe div se, bývalá fotbalová hvězda jeho žádosti vyhověla. Navzdory škodám způsobeným na jeho vozidle se zdálo, že bývalý kapitán United má stále dobrou náladu.

Gary Neville v Manchesteru United plnil i roli kapitána. Pro klub na hřišti nechal všechno
Gary Neville v Manchesteru United plnil i roli kapitána. Pro klub na hřišti nechal všechno