Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Luxusní odměna za vítězství v FA Cupu? Grealish si pořídil Lamborghini na míru

Autor: TT

To je kára! Jack Grealish si po vítězství v FA Cupu nad Manchesterem United udělal radost a dopřál si zbrusu nové Lamborghini. Nešlo o ledajaký kousek ze sériové výroby, nýbrž o automobil přímo na míru. Kolik tento jedinečný vůz stál?

Jack Grealish pobírá přibližně 230 000 liber týdně (v přepočtu 6 279 000 Kč) a patřil v této sezóně k nejvlivnějším hráčům Manchesteru City. Po zisku titulu v Premier League a nejstarší trofeje FA Cup nyní zbývá vyhrát jeho týmu už „jen“ Ligu mistrů k završení treblu.

Slavný fotbalista triumfy svého klubu oslavil po svém – pořídil si krásný italský supersport s úpravami od známé celebrity. Světle modrý vůz Lamborghini Performante Urus ladí s domácími barvami Man City a byl upraven Yiannim Charalambousem, slavným designérem aut ze společnosti Yiannimize Modifications.

Jedná se o firmu, která se specializuje na přeměnu automobilů od A do Z. Nabízí řadu služeb na míru, jako jsou různé úpravy či kompletní přestavby motoru, exteriéru či interiéru bez ohledu na původní značku.

Yianni Charalambous je pak skutečně známá osobnost ve Velké Británii, neboť má vlastní TV Show na BBC Three s názvem „Yianni: Supercar Customiser“. Proslul tím, že rozličným celebritám z různých odvětví upravoval jejich drahá auta, jmenovitě šlo kupříkladu o fotbalisty Bacaryho Sagnu, Williama Gallase, Johna Terryho, Didiera Drogbu, Sergia Agüera či Thea Walcotta nebo o zpěváka Harryho Stylese a šéfkuchaře Gordona Ramsaye.

Nyní Yianni připravil zakázkový vůz také pro Jacka Grealishe, jehož hodnota se před personalizací odhaduje na 205 000 až 210 000 liber, tedy v rozmezí 5,6 až 5,7 milionu korun. Celková cena automobilu však bude atakovat daleko vyšší hranici.

Jack Grealish si užívá FA Cup se spoluhráči z Manchesteru City.
Jack Grealish si užívá FA Cup se spoluhráči z Manchesteru City.