Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Oblačno 22°C

Šok v týmu lyžařky Vlhové: Opustil ji bratr!

Autor: ptr

Příprava na novou sezónu se sotva rozběhla a už je tu první šok. Smutné loučení čeká lyžařku Petru Vlhovou (28), která přišla o jednoho z nejbližších lidí. Její tým z vlastního rozhodnutí opustil její bratr Boris (31).

Překvapivou novinku oznámila Vlhová v úterý na tiskové konferenci v Bratislavě. Milovaný bratr, který se věnoval především kondici a logistice už nebude součástí jejího týmu. „Bratr Boris se mnou již další rok pokračovat nebude. Rozhodl se trávit čas s rodinou, protože má doma malou dcerku. Zažili jsme spolu krásné roky. Doufám však, že když to půjde, tak mě přijde na některé moje závody aspoň povzbudit,“ uvedla Vlhová.

Sama však nemá tušení, jak sezóna bude bez blízkého člověka probíhat. „Byl se mnou v podstatě celý můj život, takže nějaké obavy určitě jsou. Tento moment však musel přijít, protože má Boris rodinu, která je prioritou. Neumím říci dopředu, jaké to nyní bez něj bude… Bude to něco úplně nového, ale věřím, že i když tam přítomný nebude, tak bude se mnou alespoň v myšlenkách,“ přeje si slovenská hvězda.

Boris Vlha už nebude pokračovat v týmu své sestry Petry
Boris Vlha už nebude pokračovat v týmu své sestry Petry