Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Obrovské drama u sousedů: Slovenská olympionička skončila v nemocnici!

Autor: pl

Štěstí v neštěstí. Přesně to měla ve středu večer olympijská běžkyně na lyžích Alena Procházková (38) poté, co ji srazil řidič automobilu. Nakonec tomu nejhoršímu unikla, ale pobytu v nemocnici se nevyhnula!

Co přesně se stalo? Podle slovenské televize JOJ srazil Procházkovou řidič automobilu, když jela na kole. Viníkem má být právě onen řidič, který slovenské reprezentantce neměl dát přednost při výjezdu z boční uličky.

Přesnou příčinu momentálně vyšetřuje policie. Pětinásobná účastnice olympijských her byla po nehodě převezena do nemocnice. Podle slovenského deníku Nový Čas ale mohl incident dopadnout mnohem hůř!

Procházková se řadí mezi nejlepší slovenské běžkyně na lyžích. Pod pěti kruhy startovala konkrétně v Turíně, Vancouveru, Soči, Pchjongčchangu a naposledy před rokem v Pekingu. Mezi její největší úspěchy patří první místo ve světovém poháru, kdy v roce 2009 ovládla klasický sprint v kanadském Whistleru. Na bednu se v rámci SP postavila ještě třikrát, kdy v jednom případě skončila druhá a dvakrát dojela na třetím místě.

Slovenská běžkyně na lyžích Alena Procházková jen o vlásek unikla smrti!
Slovenská běžkyně na lyžích Alena Procházková jen o vlásek unikla smrti!