Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Chudák kluk! Kate vytočila fanoušky chováním k jednomu z podavačů

Autor: OB

Finále letošního Wimbledonu přineslo fanouškům úžasný pětisetový trhák, mezi dvěma nejlepšími tenisty světa. Carlos Alcaraz porazil Novaka Djokoviče a z kurtu odcházel s životním úspěchem. Na poslední utkání však nebude v dobrém vzpomínat jeden z podavačů míčků, kterému se naopak po zápase stalo životní zklamání.

Po triumfu talentovaného Španěla v nedělním finále se začal připravovat ceremoniál, při kterém Kate Middleton předávala vítězi prestižní trofej. Nejdříve procházela tunelem tvořeným z dětí, které v průběhu Wimbledonu plnili funkci podavačů míčků. U každého z nich se princezna z Walesu zastavila, potřásla mu rukou a prohodila pár slov.

Diváci u televizních obrazovek si však všimli srdceryvného momentu, kdy byl o tuto příležitost jeden z nich připraven. Chlapec, který stál v řadě ostatních podavačů na prvním místě, byl manželkou prince Williama přehlédnut. Ta kolem mladého účastníka ceremoniálu prošla a začala se bavit až s jeho vedlejším kolegou.

Na tuto situaci začali fanoušci okamžitě reagovat na sociálních sítích. Většině z nich bylo chlapce velmi líto a chování princezny Kate odsoudili. Připomněli také, že jako členka královské rodiny si na takové přešlapy musí dávat velký pozor. Incident se může jevit jako malichernost, pro dítě však může mít něco takového dlouhodobé následky.

„Při příchodu na kurt Kate Middleton podávala ruce podavačům míčků a s každým prohodila pár slov. Nezapomněla ale na jednoho z nich? Jak se asi ten chlapec musel cítit,“ napsal jeden z fanoušků na Twitter.

„Opravdu princezna právě ignorovala jednoho z podavačů? Chudák kluk,“ přidal později další uživatel.

„Při podávání rukou s dospělými u sítě Kate také začala až s druhým v pořadí. Co to má znamenat?“ vyjádřila se k situaci rozhořčená fanynka.

Princezna Kate při předávacím ceremoniálu
Princezna Kate při předávacím ceremoniálu