Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Lucie Šafářová zažila v Kanadě hrozivé chvíle: Kousek od tornáda!

Autor: OB

Bývala česká tenistka Lucie Šafářová (36), si užívá dovolenou v okolí Montrealu s manželem Tomášem Plekancem (40) a svými dětmi. Na sociální sítě přidala fotky nádherné kanadské přírody, ale také jedno velmi děsivé video. To, když se v blízkosti jejich hotelu začalo tvořit tornádo.

Pětinásobná grandslamová vítězka si užívá zasloužený sportovní důchod. Svou profesionální tenisovou kariéru ukončila v roce 2019, když jí na French open nebyla udělena divoká karta. V témže roce se jí také narodila dcera s hokejistou Tomášem Plekancem, za kterého se v roce 2021 provdala.

Společně bydlí v Česku, kde její muž momentálně nastupuje za tým Rytíři Kladno. Po šestnáctiletém působení v Montrealu však zůstala Kanada jeho srdcovou záležitostí a momentálně se tam s dětmi a manželkou nachází. Lucie na svůj Instagram průběžně přidává fotografie z Mont-Tremblant, kde si s rodinou užívá dovolenou poblíž stejnojmenného jezera.

Dovolenou ale pár klasicky tráví aktivně: „Lehký výběh podle Tomáše. Takže zase hodina po kopcích,“ smála se Lucie, která vzápětí ukázala, jak vypadala regenerace po sportovním výkonu. A pohled naháněl hrůzu! Šafářová totiž u příspěvku z bazénu prozradila, že se kousek od nich děje pořádná mela. „Rehabka dobrá, až na to tornádo naproti,“ zhodnotila situaci, kdy se přes jejich hotel přehnala bouře, ze které vznikl tento nebezpečný jev.

Nutno také dodat, že výskyt tornád je v této oblasti vcelku běžný. Podle nejnovějších příspěvků je však zřejmé, že tyto krušné chvíle Lucka s rodinou přežili bez zranění a momentálně už se nacházejí přímo v Montrealu, kde to její manžel moc dobře zná.

Lucie Šafářová s rodinou
Lucie Šafářová s rodinou