Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Video Shakiry, které vyvolalo pozdvižení: Naráží na randění s Hamiltonem?!

Autor: OB

Poslední dobou se často zmiňuje románek kolumbijské zpěvačky Shakiry (46) a jednoho nejlepších závodníků Formule 1 Lewise Hamiltona (36). Poprvé spolu byli spatřeni na jachtě v Miami, kde si užívali letní radovánky a od té doby fanoušci na sociálních sítích stále diskutují o tom, jak to mezi slavným párem je. Popová hvězda teď však na svůj Instagram přidala video, které by jim mohlo napovědět.

Zdroje tvrdí, že rodačka z Barranquilly spolu s Hamiltonem prožívá „letní románek“ a že jsou „nerozluční“. Po jejím posledním příspěvku si to teď začíná myslet čím dál více lidí. Kolumbijská zpěvačka tam tančí do písně o rychlých autech od britského rappera Central Ceeho a podle většiny příznivců tím odkazuje právě na vztah se sedminásobným světovým šampionem Formule 1.

Shakira se údajně do legendy motosportu zamilovala poté, co ji zdrtil rozchod s jejím dlouholetým partnerem Gerardem Piqué. Spojitosti mezi písní, která hraje na jejím videu a osmatřicetiletým formulovým závodníkem také nahrává fakt, že sám Hamilton se považuje za rappera.

Dvojice byla v posledních měsících spatřena, jak se k sobě tulí na několika akcích. V červenci sledovala Shakira svůj nový objev ve VIP zóně týmu Mercedes, který na domácí trati dojel na stupních vítězů. O měsíc dříve také podporovala rodáka z anglického města Stevenage na trati v Barceloně, kde dojel na druhém místě.

Po závodě v hlavním městě Katalánska pak byla pořízena fotografie, na které sedí v baru Lewis Hamilton, s rukou přehozenou přes popovou hvězdu. Dříve spolu byli viděni v Miami, kam se Shakira nově přestěhovala a také unikly informace, že si závodníka, který je momentálně na čtvrtém místě průběžného pořadí třikrát propašovala, do své luxusní vili na Ibize.

Jeden ze zdrojů uvedl, že už se latinská kráska přes rozchod s fotbalovou hvězdou přenesla a těší se na to, jak se v budoucnu bude rozvíjet vztah s Lewisem Hamiltonem.