Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Narozeniny »Grande Paola«: Děti ukázaly klenoty z rodinného archivu

Autor: TT

Je na druhé straně světa, ale na tátu nezapomněla! Ivanka Nedvědová (26) si užívá New York po boku svého partnera Sebastiana Kordy (23), za kterým přijela na US Open. Nezazdila však narozeniny svého slavného otce Pavla Nedvěda (51) a jako vzorná dcera mu popřála vše nejlepší. Při této příležitosti pak vytáhla staré fotografie z rodinného archivu. A stejný krok udělal i její mladší bráška Pavel!

Sympatická blondýnka Ivanka Nedvědová (26) pár dní nazpět vyrazila za svým přítelem Sebastianem Kordou (23) až do Queensu, aby ho podpořila na US Open. Její přítomnost ale synovi někdejšího grandslamového šampiona Petra Kordy (55) bohužel štěstí nepřinesla a hned ve svém prvním duelu podlehl Maďarovi Mártonu Fucsovicsovi.

Ačkoliv pokračovatel slavného tenisového rodu nemůže být spokojen s brzkým vypadnutím, tak je určitě pozitivem volný čas navíc, který může prožít se svou milovanou Ivankou. Ta si v New Yorku užívá kromě zápasů slavného tenisového turnaje převážně nákupy a prozkoumávání města, ale přesto nezapomněla na důležitý den svého otce.

„Všechno nejlepší, tati,“ popřála ve svém příběhu na Instagramu, kam přiložila nostalgický snímek, na kterém sedí svému tatínkovi na klíně. Též zveřejnila letitou momentku z dob, kdy Grande Paolo válel v dresu Staré dámy. Na fotografii nechybí ani její bratr Pavel Nedvěd junior (22), se kterým slavili mistrovský titul Juventusu přímo na stadionu. Na počest svého slavného otce přidala také video, na němž fotbalista vysílá svůj dalekonosný projektil do sítě Realu Madrid v honosné Lize mistrů. 

Na sociálních sítích popřál svému tatínkovi k narozeninám i syn Pavel, který se také pochlubil fotkou z dětství. Je tedy vidět a znát, že obě děti svého tatínka nade vše zbožňují

Ivanka Nedvědová ani při svém pobytu v New Yorku nezapomněla na narozeniny svého otce.
Ivanka Nedvědová ani při svém pobytu v New Yorku nezapomněla na narozeniny svého otce.