Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Rušná noc Bradyho s bývalkou Ronalda: Dostaveníčko v jeho newyorském bytě!

Autor: TT

Po lásce touží všichni! Výjimkou není ani modelka Irina Shayková (37) a vysloužilý sportovec Tom Brady (46), kteří si společně užívali v New Yorku. Z bytu amerického fotbalisty vyšli ve stejném oblečení, s jakým do něj přicházeli den před. 

Irina Shayková (37) se v pondělí nejprve prošla po mole na akci světoznámého módního návrháře Michaela Korse v rámci New York Fashion Week v Brooklynu. Poté byla spatřena, jak přijíždí v rozměrném SUV před byt Toma Bradyho (46) na Manhattanu. Ačkoliv dámu by neměl pravý gentleman nechat čekat, Irina zde vytrvale čekala přibližně 20 minut na sedminásobného šampiona Super Bowlu, než její milý teprve dorazil.

Zatímco si legendární quarterback vzal bílou čepici, černou mikinu s kapucí a odpovídající joggery, Irina si oblékla černou róbu přes rameno, šaty s leopardím vzorem v kombinaci s teniskami Adidas a elegantním černým kloboukem. Společnou noc strávili uvnitř Tribeca House, tedy v luxusním newyorském apartmá bývalého hráče NFL.

Když následující ráno vyšel slavný pár na procházku po velkoměstě, tak oba měli na sobě téměř identické oblečení s titěrnými rozdíly. Jedinou změnou bylo, že si módní celebrita rozpustila vlasy a že její černé šaty naopak zakrývaly levé rameno, nikoliv to pravé.

První jiskra mezi Bradym a Shaykovou zřejmě přeskočila na červnové svatbě miliardářského dědice umění Joea Nahmada s modelkou Madison Headrickovou. Dvojice byla od té doby spatřena pospolu už několikrát, ať šlo o okolí Bradyho sídel v LA či Londýně. I když Irina svým výletem do Itálie s bývalým přítelem Bradleym Cooperem a jejich společnou dcerou mírně zamotala celou situaci, tak se zdá, že její čerstvý vztah s legendou NFL i nadále kvete.

Irina Shayková (37) a Tom Brady (46) si užívali v New Yorku…
Irina Shayková (37) a Tom Brady (46) si užívali v New Yorku…