Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Legendární Kahn zdrcen: Jeho luxusní vilu poškodila voda!

Autor: OB

Bývalý německý brankář Oliver Kahn (54) to poslední měsíce nemá lehké. Poté, co byl odvolán z funkce generálního ředitele Bayernu Mnichov, nyní musí řešit problémy s bydlením. Jeho syn se dokonce musel z luxusní vily v Mnichově dočasně vystěhovat.

Smůla se legendárnímu brankáři lepí na paty. V květnu byl vedením Bayernu Mnichov odvolán z funkce generálního ředitele, po kterém následovalo vzájemné očerňování a hádky. Jen co se situace uklidnila, schytal Kahn kritiku za cestu do Saudské Arábie, kde se setkal s Neymarem, Cristianem Ronaldem a bývalým svěřencem bavorského týmu Sadiem Maném.

Zdá se ale, že rodák z Karlsruhe momentálně nemá problémy jen v práci. Německý deník Bild totiž zjistil, že Kahnova luxusní vila v Grünwaldu byla zatopena. Dům utrpěl četná poškození a celý suterén byl pod vodou. Před pozemkem tak momentálně stojí velký kontejner a suchý záchod.

Syn bývalého německého reprezentanta se dokonce musel z domu dočasně vystěhovat, protože jeho obytná část byla zasažena nejvíce. Kolik bude muset Kahn zaplatit za opravy a co záplavu způsobilo, zatím není jasné. Mistr Evropy z roku 1996 však bere tuto skutečnost s nadhledem a o víkendu si nenechal ujít svou pravidelnou nedělní snídani s manželkou a dcerou.

A ten kdo si myslí, že si bude Oliver Kahn po vyhazovu z Bayernu užívat volno, tak je na omylu. Nedávno potvrdil svou účast na mnichovské startupové konferenci, na které se objeví také bývalá americká první dáma Michelle Obamová. Legendární brankář má na této akci přednést třiceti minutový proslov a tak je jasné, že v nejbližší době se založenýma rukama rozhodně sedět nebude...

Oliver Kahn a Robert Lewamdovski
Oliver Kahn a Robert Lewamdovski