Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Hvězda NFL Howard má problém: Zbouchl čtyři naráz?

Autor: TT

Opora defenzivy Miami Dolphins je věrná týmu již dlouhých 7 let. V soukromí je ale Xavien Howard (30) »přelétavým ptákem«, který se rád oddává nezávazným sexuálním hrátkám s náhodnými ženami. Jenže záletník očividně nemá zrovna v lásce prezervativy, což dokazuje fakt, že hned čtyři z jeho milenek jsou s ním právě těhotné.

Hvězda NFL je v současné době zapletena do velice spletité sítě intimních mezilidských vztahů. Zkušený cornerback Xavien Howard (30) totiž opět čelí obvinění ze záletnictví, kdy nyní vyšlo najevo, že čtyři z jeho milenek jsou s ním těhotné ve stejnou dobu.

Jednou z nich má být OnlyFans modelka s pseudonymem Taithefivefooter, se kterou prý hráč v posledních době udržoval sexuální poměr. Ta zveřejnila fotografii s prohlášením o důsledcích jejich mileneckého aktu, přičemž ji údajně kontaktovaly další tři těhotné ženy se stejným problémem, od nichž sdílí snímky obrazovky z konverzací s americkým fotbalistou. Boubelatá exotická kráska pak tvrdí, že všem dámám Howard dokonce nabízel peníze za to, pokud podstoupí interrupci.

„Je zřejmé, že má rád těhotné ženy. Je nemocný, je to jeho fetiš! Taky jsem otěhotněla poté, co jsem s ním párkrát byla. Dokonce mi řekl, že by se mnou chtěl mít dítě!“ rozpovídala se modelka. „Chce mi zaplatit za ukončení těhotenství. Podle snímku obrazovky, který mi poslala druhá matka jeho dítěte, chce, aby potratila také,“ popisuje, jak její radost ze společného miminka rychle opadla. Stejný postup následoval i u ostatních. Důvodem těchto úskoků má být podle všeho výživné, které Howard nehodlá platit žádné ze svých milenek.

Instagramová modelka tvrdí, že ji a další tři ženy zbouchnul Xavien Howard, obránce NFL.
Instagramová modelka tvrdí, že ji a další tři ženy zbouchnul Xavien Howard, obránce NFL.