Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Hvězdný hráč NFL, která randí se Swiftovou: Koupil luxusní sídlo!

Autor: pl

V posledních dnech se řeší pomalu víc než výsledku klubu. Poté, co vyšlo najevo, že hvězdný hráč amerického fotbalu Travis Kelce (34) randí s hudební hvězdou Taylor Swiftovou (33), se pár stal okamžitě středem pozornosti. Nyní si Američan pořídil luxusní vilu, která se má stát hnízdečkem lásky!

Rozhodl se přejít na vyšší životní úroveň, a to pořádně! Travis Kelce, kterého víc než výkony na hřištích NFL proslavilo nedávné oznámení o randění se zpěvačkou Taylor Swiftovou, se rozhodl pro koupi nového sídla, které oplývá luxusem. Podle webu TMZ byl Kelceho nákup nové nemovitosti dokončen v úterý 17. října. Kolik za něj vyplázl? Odhaduje se, že za přepychové sídlo utratil kolem 130 milionů korun!

V domě se nachází třeba šest ložnic nebo stejný počet koupelen. Plocha pozemku je pak více než 1480 metrů čtverečních. Není to ale jen interiér, který má co nabídnout. Spousta zajímavých věcí se nachází i mimo dům. Jako například bazén s vodopádem, plácek na tenis a pickleball nebo minigolf. Proč se vlastně nová láska hvězdné zpěvačky rozhodla přestěhovat? Údajně měl mít Kelce problémy se soukromím.

Travisův starý dům byl zkrátka až příliš dostupný dotíravým příznivcům, kvůli kterým se jeho domov začínal stávat turistickou atrakcí. Lidé se kolem něj potulovali a obhlíželi okolí, což Kelcemu lezlo na nervy. To se potvrdilo během uplynulého víkendu, kdy Swiftová navštívila svého milovaného v jeho domě, přičemž krátce na to se před domem začali shromažďovat paparazzi, aby ulovili snímky slavného páru. Právě vztah s dvanáctinásobnou držitelkou hudebního ocenění Grammy byl jeden z hlavních důvodů ke stěhování. Nové sídlo tak bude mít hráč hrající na pozici tight end mnohem lépe střeženější. Nastěhuje si zde i Swiftovou?

Travis Kelce, hvězda amerického fotbalu a přítel populární zpěvačky Taylor Swiftové, si koupil luxusní sídlo
Travis Kelce, hvězda amerického fotbalu a přítel populární zpěvačky Taylor Swiftové, si koupil luxusní sídlo