Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Beckhamova exmilenka o aféře: Co na to děti a manžel?

Autor: pl

Když legendární fotbalista David Beckham (48) přestoupil před dvaceti lety z Manchesteru United do Realu Madrid, byla z toho obrovská senzace. V hlavním městě Španělska se pohledného záložníka ihned ujala Rebecca Loosová (46), která pro něj pracovala jako personální asistentka. Kromě rad o tamním životním stylu mu ale údajně dávala i něco víc... V té době už byl přitom několik let ženatý s půvabnou Victorií (49). Jak nyní žije sexbomba, která kvůli údajné sexuální aféře málem rozvrátila manželství jednoho z nejznámějších párů světa?

Jako příkladná maminka z norských hor a dokonalá manželka doktora, který se objevil i v televizi. Tak na první pohled působí někdejší modelka Rebecca Loosová, která měla mít před lety sexuální aféru s věhlasným exfotbalistou a ženáčem Davidem Beckhamem.

Kvůli ní si prošla velmi složitým obdobím. Nedávno navíc na sociální síti zveřejnila dosti znepokojující příspěvek, který se s největší pravděpodobností váže právě k milostné eskapádě s hvězdným fotbalistou. „Jsem hrdá na to, jaká jsem dnes. Protože jsem si prošla peklem, abych se jí stala," sdílela Rebecca text na instastories. Jaký nyní vede Španělka život?

Poměrně harmonický. Podle webu britského deníku The Sun Loosová uvedla, že je šťastně provdaná za doktora Svena Christjara Skaiaaa. S ním se seznámila v roce 2008, kdy vystupoval jako zdravotník v televizním pořadu 71 stupňů severně. O čtyři roky později se vzali. Podle Svenova profilu na sociální síti LinkedIn v současnosti pracuje jako lékař pod hlavičkou Norského královského letectva (RNoAF). Konkrétně slouží od roku 2016 jako specialista na vrtulníkovou záchrannou službu (HEMS) a pátrací a záchrannou službu (SAR).

Dětem nic netají

Co Rebecca na svého manžela říká v porovnání s Beckhamem? „Je jiný než David. Můj manžel by nikdy neměl poměr ani za milion let. Nikdy bych Svena nepovedla ani mu nelhala, protože ho mám moc ráda,“ citoval madridskou rodačku britský server. „Pravda je, že jsem se provdala opravdu šťastně,“ doplnila maminka synů Magnuse (13) a Liama (10). Její manžel Sven to vidí stejně. „Mám úžasnou ženu a dvě skvělé děti. Na těchto skutečnostech nemůže žádná třetí strana nic změnit.“

Udržuje Loosová před svými dětmi svou pestrou minulost v tajnosti? Ani omylem! Naopak je k nim v tomto ohledu zcela upřímná. „Mluvím s nimi o těchto tématech naprosto otevřeně. Vědí, že jejich maminka pózovala nahá pro Playboy, kde se dostala i na obálku časopisu. Zkrátka vědí, že jejich maminka má svou pikantnější stránku!“ Sexuální dobrodružství s Beckhamem nezmínila, ale v éře internetu je více než jasné, že o tom její synové vědí. I přes všechny škraloupy se ale zdá, že Loosová vede aktuálně spořádaný život instruktorky jógy a lékařské asistentky.

Rebecca Loosová, údajná exmilenka legendárního fotbalisty Davida Beckhama, se toho za mlada rozhodně nebála
Rebecca Loosová, údajná exmilenka legendárního fotbalisty Davida Beckhama, se toho za mlada rozhodně nebála