Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Beckhamova milenka zase šokuje: Po sexu se jí vysmíval!

Autor: pl

Od té nešťastné aféry uplynulo už 20 let, ale se zveřejněním nového dokumentu se opět rozhořela. David Beckham (48) měl totiž v dobách své největší slávy podvádět svou překrásnou Victorii (49) s modelkou Rebeccou Loosovou (46). Ta se nyní ohradila proti tomu, co o ní bylo nedávno řečeno. Navíc prozradila na někdejšího kapitána anglické repre pikantní detaily!

Pěla na něj ódy. Rebecca Loosová, španělská modelka, která se proslavila především údajným sexuálním skandálem s hvězdným fotbalistou Davidem Beckhamem, před dvaceti lety uvedla, že sex s anglickým švihákem si nemůže vynachválit. „David je úžasný milenec,“ pochlubila se tehdy v rozhovoru pro televizní stanici Sky. Zároveň dodala, že se od sebe nemůžou odtrhnout. Pro Beckhamovu manželku Victorii to musela být zdrcující slova.

Po nedávném zveřejnění dokumentu na Netflixu s názvem „Beckham“ ale Rebecca otočila o 180 stupňů. Vadí jí, že někdejší hvězda Manchesteru United či Realu Madrid se v souvislosti s jejich milostnou aférou staví do role oběti. „Dělá ze sebe chudáčka,“ zuřila Loosová v interview pro britský tisk Daily Mail. Mimo jiné prozradila, že Beckham se k ní zachoval dost hnusně! Co konkrétně provedl?

Podle Rebeccy si toho času měli s Davidem často posílat zprávy se sexuálním podtextem. Vždy ale musel nejdříve začít Beckham, protože Loosová nikdy nevěděla, jestli třeba není na obědě se svou manželkou. Několik takových zpráv měl ale spolumajitel fotbalového celku Inter Miami ukazovat i svým kamarádům, kteří se tomu smáli! „Psali jsme si. Některé z těch zpráv byly lechtivé, byla to sranda…až do momentu, kdy jsem jednoho dne obdržela zprávu od jednoho španělského bodyguarda,“ vyprávěla britskému plátku Loosová, která v té době pracovala pro Beckhama jako jeho asistentka.

Důvod, proč Beckhama „práskla"

„Napsal mi, ať s tím přestanu. Prý mé intimní zprávy ukazoval všem svým kamarádům a všichni se tomu smáli,“ šokovala. „Velmi mě to zasáhlo. Tahle bolest mě utvrdila v tom, že nemá cenu držet naši aféru dál pod pokličkou,“ prozradila krásná bruneta důvod, proč vlastně špičkového záložníka „práskla“.

Navíc zdůraznila, že vše, co o jejich aféře řekla, byla pravda. „Když jsem před lety vyšla s naším románkem na veřejnost, držela jsem se pouze faktů. Byla jsem šestadvacetiletá holka, která neměla u nikoho žádnou podporu. Navíc jsem stála proti nejmocnějšímu páru světa.“ Co na zveřejnění sexuálních zpráv kamarádům asi říká Beckhamova manželka Victoria?

Rebecca Loosová šokovala tvrzením, že David Beckham ukazoval její intimní zprávy svým kamarádům. Co by na to asi řekla jeho manželka Victoria?
Rebecca Loosová šokovala tvrzením, že David Beckham ukazoval její intimní zprávy svým kamarádům. Co by na to asi řekla jeho manželka Victoria?