Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C

Beckhamova údajná milenka vrací úder: Dělá ze sebe chudáčka! Měl i další »bokovku«?!

Autor: pl
  • Rebecca Loosová, údajná Beckhamova exmilenka, vrací úder

    Aféra, která pořádně otřásla manželstvím jednoho z nejslavnějších fotbalistů všech dob Davida Beckhama (48) a jeho půvabné Victorie (49). Přesně to měl být románek mezi někdejším kapitánem anglické reprezentace a modelkou Rebeccou Loosovou (46), ke kterému mělo dojít před dvaceti lety. Beckhamovi o pikantní události promluvili v novém dokumentu. Nyní je ale na řadě Rebecca, která se rozhodla bránit!

  • Hraje si na oběť

    V novém dokumentu od Netflixu se Beckham bránil nařčením, že by kdy něco s Rebeccou měl. To se ale španělské rodačce vůbec nelíbilo a nyní se o údajné nevěře rozpovídala. „Chápu, že si potřebuje zachovat svou imidž, jenže David se staví do role oběti a já pak vypadám jako lhářka. Jako kdybych si to celé vymyslela," soptila Loosová v interview pro britský list Daily Mail. „Dělá ze sebe chudáčka, ale musí za to nést odpovědnost."

    S Rebeccou Loosovou měl mít Beckham před lety románekFoto Profimedia.cz

  • Psali si sexuální zprávy?

    Rodačka z Madridu promluvila také o tom, že si mimo jiné psali i zprávy se sexuálním podtextem. Podle ní ale vždy musela počkat, až s tím začne sám David. „Musela jsem mít na paměti, že je to ženáč. Co kdyby byl na obědě s Victorií? Musela jsem počkat, až mi napsal," řekla v rozhovoru pro Sky News.

    Bývalá modelka Rebecca Loosová promluvila o údajné aféře s Davidem BeckhamemFoto Blesk

  • Všechno je to pravda

    Zatímco Beckham mluvil v dokumentu o údajné aféře, Loosová měla pocit, že ji David nepřímo osočuje z toho, že to byla ona, kdo může za trápení Victorie. „Ano, ty řeči kolem toho byly strašné, ale jsou pravdivé," cituje Loosovou web Page Six. „Jedna věc je hlídat si soukromý život, druhá tahat veřejnost za nos," dodala.

    Rebecca Loosová, údajná Beckhamova exmilenka, vrací úderFoto Paul Hackett

  • Musím chránit rodinu

    Jeden z hlavních důvodů, proč se Loosová, která nyní žije v Norsku a pracuje jako lékařská asistentka, rozhodla vyjít na veřejnost se svou verzí je fakt, že chce chránit svou rodinu. „Mám rodinu a děti, které si na Googlu mohou najít různé dokumenty," uvedla pro Daily Mail. „Chci, aby věděli, že jejich maminka byla natolik statečná, že se rozhodla hájit pravdu," prozradila matka dvou synů, které má s doktorem Svenem Christjarem Skaiaanem. Za něj se provdala v roce 2012.

    Bývalá modelka Rebecca Loosová promluvila o údajné aféře s Davidem BeckhamemFoto Paul Hackett

  • Incident na Ronaldově party

    Kromě toho se Rebecca svěřila i s nepříjemnou historkou, která se odehrála v roce 2003 na party Ronalda, tehdejšího brazislkého útočníka v barvách Realu Madrid. Byla tam spousta jídla, šampaňské teklo proudem, tančilo se, hrála samba a... David se tam měl podle jejich slov schovávat na konci zahrady, kde hovořil s nejmenovanou modelkou! Loosovou ten pohled ranil.

    Podle webu Metro řekla, že později toho večera jí volala Victoria. Byla rozrušená z toho, že jí Beckham nebere telefon. Rebecca se tedy vydala jejího muže hledat. Když přišla k jeho dveřím, našla před nimi dva bodyguardy. „To je Victoria," pověděla oběma osobním strážcům a naznačila, že drží telefon. Bodyguardi odešli a za chvíli se vrátili i s Beckhamem. „V pozadí jsem viděla ležet nějakou modelku na posteli. Viděla jsem, že je to ložnice. Byla jsem rozzuřená. Jen jsem se na něj podívala a dala mu telefon se slovy, že na druhém konci je jeho manželka," popsala Loosová s tím, že si připadala jako hloupá bláznivka, kterou má David v hrsti.

    Rebecca Loosová, údajná Beckhamova exmilenka, vrací úderFoto Profimedia.cz

  • Aféra mi dala lekci

    Když se Loosová zpětně zamyslela nad aférou a následnými negativními reakcemi, uvedla, že vše, čím si s Davidem prošla, jí dalo lekci. „Velmi jsem litovala toho, co jsem udělala. Také jsem litovala způsobu, jakým jsem to řešila, ale z největších životních chyb zároveň vzejdou ty nejlepší lekce," vyjádřila se podle serveru Page Six. „Věci se dějí z nějakého důvodu. Nyní mám překrásný život s mým úžasným manželem a dětmi."

    Údajná Beckhamova exmilenka uvedla, že slavný fotbalista ze sebe jen dělá chudáčkaFoto Profimedia.cz

  • Podváděl Beckham svou půvabnou Victorii?
    Podváděl Beckham svou půvabnou Victorii?

  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###