Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Hokejová legenda Šlégr se ženou se radují: Po dvou měsících ho pustili z nemocnice!

Autor: sm

Těžko se hledá známější pověra než ta, která se váže k pátku třináctého. Modelka Lucie Šlégrová se ale pochlubila, že v jejím případě byl druhý říjnový pátek naopak velmi šťastným dnem. Prozradila totiž, že její muž Jiří strávil bezmála dva měsíce v nemocnici a právě na konec pracovního týdne připadal jeho návrat domů. Hokejovou legendu sice měla jeho žena vyzvednout, ale odchovanec Litvínova jí nachystal překvapení...

Tušili, že se něco děje! Fanoušci na sociálních sítích pojali podezření, když Lucie Šlégrová dlouho neukázala na sociálních sítích svého manžela Jiřího. A měla k tomu důvod. Jak teď přiznala ve vysílání rádia, kde pracuje, bývalý hokejista byl hospitalizován v nemocnici. Na říjnový pátek 13. ale připadalo jeho propuštění, na které se rodina legendy velice těšila.

„Já mám nejkrásnější den v roce. Můj manžel je od 20. srpna v nemocnici. Ty dva měsíce, bezmála, pro mě byly celkem náročné,“ prozradila půvabná brunetka a potvrdila poznámku kolegů, že bez tatínků je to doma mnohem složitější.

„Dnes si ho jedu vyzvednout,“ tetelila se radostí manželka někdejšího hokejisty. Cestu do špitálu ale nakonec podnikat nemusela. Bývalý obránce ji totiž sám překvapil ve studiu. Královna krásy z roku 2005 pak sdílela dojemné záběry na sociálních sítích.

„Vždycky mi uměl udělat překvapení,“ okomentovala okamžiky štěstí. Přesto, že Lucie detaily zdravotních potíží, kvůli kterým byl Šlégr hospitalizován nesdělila, bývalý reprezentant do rádia dorazil o berlích. Ty používají nejen lidé například po zlomeninách končetin ale také třeba pacienti, kteří bojují s bolesti v oblasti páteře.

Lucie se pochlubila, že je její manžel po dvou měsících z nemocnice zpátky doma
Lucie se pochlubila, že je její manžel po dvou měsících z nemocnice zpátky doma