Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Pljuščenko po dlouhé době ukázal nejstaršího syna: Bolestivé téma!

Autor: OB

Bývalý krasobruslař Jevgenij Pljuščenko (40) se na Instagramu rád chlubí svými dětmi, které má společně s producentkou Janou Rudkovskou (48). To však nejsou jediní potomci ruské ikony. Z prvního manželství po sobě zanechal také syna Jegora (17), se kterým nyní trávil čas při sklizni jablek.

Rodinu dvojnásobného olympijského vítěze zná v Rusku snad úplně každý. Sportovní ikona na své sociální sítě ráda sdílí videa ze svého života a kromě luxusu a okázalosti se na nich často objevují také jeho synové, které má s Janou Rudkovskou.

Oba malí blonďáci se už vydali ve stopách svého otce a na ledě sbírají své první úspěchy. Pljuščenko je však ani přes svůj velký majetek nerozmazluje a tvrdé tréninky, které pro své následovníky připravuje, mezi fanoušky často vyvolávají rozruch.

Méně známý je však jeho nejstarší syn Jegor. Toho má trojnásobný mistr světa s bývalou manželkou Mariou Ermakovou. Pljuščenko se s ním však tolik nevídá a nedávno přiznal, že jejich vzájemný vztah není ideální.

„Vídáme se velmi zřídka. Je to pro mě bolestivé téma. Nyní žije v Petrohradě u své matky. Pokud se mnou chce můj syn komunikovat nebo mě navštívit, dveře jsou mu otevřené. Pořád na něj čekám,“ přiznal Pljuščenko podle webu Sportkp.ru.

Nyní však rodák z Petrohradu přidal na sociální sítě video, kde je společně s ním a syny Alexandrem a Arsenijem právě i prvorozený Jegor. Společný čas se parta rozhodla trávit na jeho zahradě nedaleko Moskvy, kde se věnovali sklizni jablek. Dvojice mladších synů vypadala vedle svého velkého nevlastního bráchy spokojeně, a tak se zdá, že se pouta mezi členy Pljuščenkovy rodiny začínají upevňovat.

Pljuščenko trávil den otců se svými syny na zahradě při sklizni jablek
Pljuščenko trávil den otců se svými syny na zahradě při sklizni jablek