Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Cibulková vyrazila s rodinou na Maledivy: Za noc v luxusu zaplatí majlant!

Autor: OB

Bývalá tenisová hvězda Dominika Cibulková (34) je známá tím, že se ráda obklopuje luxusem. Slovenská kráska na sociální sítě často přidává fotografie ze svých okázalých dovolených a fanoušky »provokuje« videi z hotelů, ve kterých bydlí. Nyní si s rodinkou užívá v jižní Asii.

Rodačka z Bratislavy ukončila svou bohatou kariéru v roce 2019, kvůli přetrvávajícímu zranění Achillovy šlachy. Tuto, pro fanoušky smutnou zprávu, tehdy ohlásila na křtu své autobiografie. Od té doby se věnuje primárně svým dvěma dětem, synovi Jakubovi a dcerce Nině.

To ale neznamená, že by její život byl zahalen nudou, při které je s dětmi zavřená ve svém bratislavském bytě. Sychravé počasí se rozhodla vyřešit jednoduchým řešením a s celou rodinou odcestovala za teplem na Maledivy.

Tam si ve společnosti svých nejbližších užívá luxus v přepychovém hotelu Cheval Blanc Randheli, kde si zaplatila obrovský pokoj se vším, co si člověk může přát. Pro normální smrtelníky však toto místo moc finančně dostupné není. Za noc v tomto překrásném sídle musí host zaplatit téměř osmdesát tisíc korun.

Pro vítězku Turnaje mistryň to však není nic neobvyklého. V tomto hotelu na Maledivách už je po několikáté a tak jí zaměstnanci připravili krásné uvítání, se kterým se hned pochlubila na svém Instagramu.

Vítězka Turnaje mistryň si na dovolené ráda užívá luxusu
Vítězka Turnaje mistryň si na dovolené ráda užívá luxusu