Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C

Beckhamova exmilenka v britské televizi: Loosová vrací úder!

Autor: TT

Znovu to vře! Třaskavou aféru z let minulých oživil dokument od Netflixu, v němž David Beckham (48) prozradil pikantnosti o milostném trojúhelníku mezi ním, jeho ženou Victorií (49) a milenkou Rebeccou Loosovou (46). Bývalá nizozemská modelka jim prý málem zničila manželství. Někdejší fotbalistova spolupracovnice zase nová obvinění popírá skrze britská média.

Vše začalo v létě 2003 bezprostředně po přestupu Davida Beckhama (48) do věhlasného Realu Madrid. Ačkoliv se mu v novém působišti dařilo po sportovní stránce, v soukromí na něj a jeho manželku Victorii čekala těžká zkouška. V záři toho roku byl spatřen na noční procházce s jeho údajnou milenkou Rebeccou Loosovou, která pro něj tenkrát pracovala jako osobní asistentka v hlavním městě Španělska.

Skandál dlouho plnil titulní stránky novin po celém světě, navíc jej dále přiživovala také samotná exmilenka různými peprnostmi z jejich postelových hrátek, o kterých otevřeně mluvila v médiích. Pro hvězdný pár to znamenalo obří krizi v manželství, která se k nim v průběhu let vracela jako bumerang. Poslední dobou ale panovalo okolo ticho po pěšině, které narušil sám Beckham ve čtyřdílném dokumentárním cyklu z produkce společnosti Netflix.

Zde v první řadě hořce lituje toho, jak moc jeho žena Victorie od té doby trpí. „Cítili jsme se, jako kdyby byl celý svět proti nám,“ zaznívá v seriálu z jejich úst. Někdejší fotbalový záložník dodnes neví, co přesně bylo »záchrannou vestou«, oním řešením tehdejších manželských problémů. Ty přirovnával k »topení se ve vodě«, nakonec však z toho oba společně vyplavali, alespoň tedy na nějaký čas.

Angličan totiž veškerou vinu alibisticky přehodil pouze na nizozemskou krásku, čímž ke své smůle probudil celou kauzu opět k životu. Jeho výroky totiž neunikly pozornosti »zlé« exmilenky, která to navzdory původnímu rozhodnutí nemohla nechat bez jakéhokoliv povšimnutí.

Milenka prolomila mlčení…

Loosová od poslední epizody poskytla hned několik rozhovorů, ve kterých tvrdí, že je dokument vykonstruován tak, aby ji zdiskreditoval. „Dělá ze sebe oběť a ze mě lhářku. Teď to vypadá, jako bych si ty hrozné příběhy o něm vymyslela. Že jsem vlastně ta, kvůli které Victoria trpí,“ postěžovala si před pár dny televizi Fox na výroky bývalé fotbalové superstar.

Naposledy pak přijala pozvání do pořadu Good Morning Britain na stanici ITV. „Když ten dokument vyšel, snažila jsem se to nechat být. Hrozně mně ale vadilo, jak je to zavádějící, jak to celé zahrál do autu,“ prozradila Loosová divákům oblíbené ranní show, čím konkrétně ji Beckham zvedl ze židle.

Dále uvedla, že ji nikdo řádně dopředu neoznámil, že se dokument natáčí. Právní důsledky ale z toho nevyvodí, jelikož než s příběhem poprvé přišla do médií, sama manželům nic neoznámila. „Takže teď jsme si kvit,“ vzkázala Loosová na Floridu. Koneckonců nad narušením vztahu a »vynášením smetí ven« nikdy neprojevila ani špetku lítosti, což se za uplynulých 20 let nezměnilo.

„Na tango jsou samozřejmě zapotřebí dva. Není to jen jeho vina, provinili jsme se oba," přiznala poctivě svůj podíl. Druhým dechem však rovněř dodala, že plnou odpovědnost a s tím i spojené následky za nevěru musí vůči své manželce nést jedině on sám, nikoliv ona.

Beckham ve čtyřdílném dokumentárním cyklu z produkce společnosti Netflix nařkl exmilenku z rozvrácení rodiny, Loosová se brání.
Beckham ve čtyřdílném dokumentárním cyklu z produkce společnosti Netflix nařkl exmilenku z rozvrácení rodiny, Loosová se brání.