Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C

Beckhamova milenka o jejich aféře: Ničeho nelituji! Cítila se jako něco víc

Autor: pl

Déjà vu. Zhruba tohle musí v posledních týdnech zažívat trojice David Beckham (48), jeho manželka Victoria (49) a jeho údajná milenka Rebecca Loosová (46) poté, co světlo světa spatřil nový dokument o životě slavného exfotbalisty. Dvacet let stará milostná aféra totiž opět hýbe sportovním světem. V posledních dnech se rozpovídala především Loosová. A že to stojí za to!

Kdyby mohla, klidně by si to střihla znova. Alespoň tak působí nejnovější slova údajné exmilenky Davida Beckhama Rebeccy Loosové, která pikantními detaily rozhodně nešetří. Nedávno třeba v reakci na Beckhamova slova z dokumentu uvedla, že někdejší kapitán anglické repre se v dokumentu staví do role oběti. Mimo jiné na něj „práskla“, že jejich sexuální zprávy ukazoval svým kamarádům, kteří se tomu smáli. Díky spolumajiteli celku Inter Miami se ale cítila výjimečně.

V době, kdy Beckham přestoupil do Realu Madrid, se ho Loosová ujala a pomohla mu zvyknout si na španělský životní styl. Právě v hlavním městě Španělska měla mezi nimi přeskočit jiskra. Ze začátku se měli třeba držet za ruce v autě nebo se během oběda třít nohama o sebe. „Vybral si mě! Dal mi pocit výjimečnosti,“ řekla Rebecca pro britský list Daily Mail ohledně vzpomínky na noc, kdy spolu měli mít sex.

Naletěla jsem mu

Následně se rozpovídala o jejich konverzaci v posteli. „Vzpomínám si, jak jsem se na něj otočila a řekla mu, že má takové štěstí, že může mít jakoukoliv holku. David se mi podíval do očí a řekl, že tohle ještě nikdy neudělal. Pomyslela jsem si jen »Páni!«. Bláhově jsem mu naletěla,“ dodala. Lituje tedy špásu s hvězdným ženáčem?

Ani náhodou! Podle serveru britského deníku The Sun sice bývalá modelka cítí obrovský pocit viny kvůli problémům, které vlivem aféry vznikly. Jedním dechem ale dodala, že ničeho nelituje. „Bylo by to zbytečné,“ cituje web Loosovou. Beckham se s Victorií, bývalou členkou hudebního uskupení Spice Girls, oženil 4. července roku 1999. Příští rok tedy spolu oslaví pětadvacáté výročí, které jim ale novými informacemi o údajném nemanželském románku, který Beckham mimochodem nikdy nepřiznal, může pěkně zhořknout.

Údajná Beckhamova exmilenka Rebecca Loosová uvedla, že sexuální aféry nelituje
Údajná Beckhamova exmilenka Rebecca Loosová uvedla, že sexuální aféry nelituje