Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Po uši zamilovaný Demitrův syn: Dojemné gesto pro přítelkyni!

Autor: OB

Ze syna zesnulého legendárního hokejisty Pavola Demitry (†36) se vyklubal pořádný romantik. Fotbalový talent Lucas Demitra (20), který i přes svůj nízký věk sbírá první zkušenosti v nejvyšší slovenské soutěži, před pár dny oslavil druhé výročí se svou partnerkou Vanesou. A příspěvek, kterým tuto událost připomněl, musel chytit za srdce ne jednu fanynku.

Když bylo Lucasovi 8 let, jeho tatínek tragicky zemřel při pádu letadla, na jehož palubě byl celý hokejový tým Lokomotivu Jaroslavl. Kromě slovenské hvězdy tehdy přišli o život také tři čeští reprezentanti, Karel Rachůnek, Jan Marek a Josef Vašíček.

Dnes, dvanáct let po nehodě, je ze syna Pavola Demitry dospělý muž a kromě fotbalu mu radost přináší také jeho partnerka Vanesa. S o čtyři roky starší bývalou atletkou, která mu je dle jeho slov také velkou životní oporou, nedávnou oslavil druhé výročí a na svůj Instagram sdílel romantickou fotografii.

„Dva šťastné roky s tebou,“ napsal k fotografii, na které drží svou lásku v malebném zálivu.

Na svého syna, který už vedl jako kapitán několik mládežnických reprezentací, by tak byl Pavol Demitra určitě hrdý a jen čas ukáže, jestli se mu jednoho dne Lucas vyrovná ve sportovních úspěších.

Romatická fotka, kterou Lucas Demitra přidal na svůj Instagram k oslavě druhého výročí s partnerkou Vanesou
Romatická fotka, kterou Lucas Demitra přidal na svůj Instagram k oslavě druhého výročí s partnerkou Vanesou