Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Halloween u českých hokejistů: Děsivé pochoutky a vtipný kostým Kundrátka

Autor: TT
  • Halloween 2023 u známých českých hokejistů se nesl ve znamení kostýmů a různých dobrot…

    Koncem října se hráči po celém světě začínají obracet i mimo ledové plochy. Všerůzně tak shánějí zajímavé až leckdy naprosto šilené kostýmy, aby si užili kouzelnou atmosféru Halloweenu v plných doušcích. Jak svátek slavili známí čeští hokejisté? Do čeho se navlékli? A co jedli?

  • Mocný Hertl

    Hertl si Halloween skutečně zamiloval díky zámořskému angažmá…Foto Instagram

    »Hertlers«, spojte se! Asistent kapitána San Jose Sharks byl jedním z prvních, kdo zveřejnil svůj povedený Cosplay pro letošní Halloween. Hokejový centr Tomáš Hertl (29) se vyšňořil jako mocný Thor s bájným kladivem Mjolnir v ruce, manželka Aneta (29) se obrnila vibraniovým štítem Kapitána Ameriky, nejstarší syn a současně i oslavenec Tobias (3) metal pavučiny všude po okolí jako dobrý soused Spider-Man a nejmladší Theo (1) se zase na chvíli proměnil na běsnícího Neuvěřitelného Hulka.

    Hertlovi v přestrojení za »marvelácký« superhrdinský tým Avengers před svým krásně nazdobeným domem tak od nás dostávají podtrženou jedničku s hvězdičkou!

  • Nemrtvý Salák

    Gólman Alexander Salák zkombinoval upíra a zombie dohromady…Foto Instagram

    O svou masku se podělil také někdejší reprezentační brankář a již šestinásobný otec. Strakonický rodák Alexander Salák (36) vypadal, jakoby dorazil z říše mrtvých. V rámci svého kostýmu zkombinoval upíra a zombie, tedy dvě fiktivní bytosti z klasických hororových povídek. Do svého příběhu na Instagramu připojil ukázku v podobě fotografie i pár zajímavostí o Halloweenu jako takovém. 

  • Ďáblové jako kapela

    Palát ve společnosti svých spoluhráčů slavil Halloween jako Victoria Beckham…Foto Instagram

    O Halloweenu drželi jednu partu týmoví kolegové Ondřej Palát (32), Vítek Vaněček (27) a Tomáš Nosek (31) z New Jersey Devils, kdy tato »ďábelská trojice« slavila americký svátek pospolu se svými drahými polovičkami v tematickém převleku. Všichni se přestrojili za Spice Girls, populární skupinu z Velké Británie. Nutno poznamenat, že by to se slavným fotbalistou Davidem Beckhamem dost pravděpodobně seklo, pokud by se mu místo jeho manželky doma zjevil právě Pally.

  • Banán Kundrátek

    Zatímco jeho kanadská žena Alannah šla za netopýra, Tomáš Kundrátek se vystrojil jako obří chodící banán.Foto Instagram

    Zřejmě jeden z nejztřeštěnějších a zároveň i nejvtipnějších kostýmů, který přinesl Halloween 2023 v domácnostech našich hokejistů, byl ten v podání opory extraligového Třince. Obousměrný obránce Tomáš Kundrátek (33) si totiž umí udělat srandu sám ze sebe, což dokazuje jeho bizarní přestrojení. Vesměs páry chodí na různé večírky sladěné jako spřízněné postavy, ale Kundrátkovi tento americký svátek vzali po svém. Zatímco jeho kanadská žena Alannah šla za netopýra, on se navlékl do žoviálního kostýmu v podobě obřího chodícího banánu. Společnost jim dělali také sousedé, včetně Andreje Nestrašila (32) coby kostlivce, který s ním sdílí kabinu ve Werk Aréně.

  • Jordán a děsivé dobroty

    Hokejový bek Michael Jordán svůj kostým neukázal… Jeho žena Lucie však poodhalila, jak vypadala jejich slavnostní halloweenská večere.Foto Instagram

    Slavil Michael Jordán (33) v kostýmu? To ví jen jeho nejbližší. Přesto se manželka Lucie pochlubila alespoň tím, jakou krásnou hostinu přichystala pro slavnostní večer. A byla to doslova pastva pro oči i všechny mlsné jazýčky! Na prostřeném stole byla kupa jídla s halloweenskou tématikou, které polekalo i pobavilo, ať už šlo o tradiční vydlabanou dýni či o pečivo ve tvaru prstů zlé čarodějnice s ošklivě vypadajícími dlouhými nehty. Pokud tedy hledáte kulinářskou inspiraci pro příští rok, určitě hledejte v kuchyni u Jordánových…

  • Hertl si Halloween skutečně zamiloval díky zámořskému angažmá…
    Hertl si Halloween skutečně zamiloval díky zámořskému angažmá…

  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###