Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C

Feninova žena po odchodu: Rozprodává luxusní šatník!

Autor: TT, sm

Vyhaslý fotbalový talent padá až na samé dno. V průběhu kariéry i po jejím neslavném konci se někdejší útočník Martin Fenin (36) potýkal se všemožnými skandály, kterých nebylo málo. Jeho žena Beata od něj však podle sousedů dvou letech manželství odešla i s malou dcerkou Miou (2). Teď udělala Martinova manželka zvláštní krok.

Chvíli se zdálo, že sekal latinu. Zamiloval se, oženil a dušoval se, že od alkoholu a jakýchkoliv jiných démonů dává ruce pryč. Jenže happy end se evidentně nekoná, nebo minimálně odkládá. 

Nedávno si sousedé bývalé fotbalové hvězdy stěžovali na jeho chování v domě. Do útrob pouští podivné existence, je »věčně ožralý«, párkrát nocoval i před domem nebo v garáži, kde po sobě měl zanechat zvratky a fekálie. Chování Fenina bylo už evidentně dost i na jeho manželku Beatu, která se podle sousedů i s dcerkou odstěhovala. A teď se půvabná policistka zbavuje věcí!

Na sociálních sítích ve velkém rozprodává luxusní oblečení od světoznámých značek, které rozhodně nestojí pár korun. Celkově jde o věci, jejichž částka se pohybuje v rozmezí vyšších desítek až stovek tisíc korun českých.

Jak je vidět, v šatníku Feninovy ženy tvořily velkou část věci od známé značky Gucci. Beata nabízí od předních italských návrhářů například černý kožený pásek Microguccissima za 4 a půl tisíce, šedý vlněno-hedvábný šátek GG Shawl Grey v hodnotě 5 tisíc, klasickou béžovo-hnědou kabelku GG Canvas Tote za 4 tisíce či růžové tenistky Miro Soft za 4 a půl tisíce. Nechybí zde také drahé zboží od Armaniho či Prady, nejdražší položkou ve výčtu je poté kabelka Louis Vuitton Pochette Métis Monogram, za kterou sympatická brunetka požaduje 36 tisíc Kč.

Souhrn věcí, které Beata Feninová prodává Souhrn věcí, které Beata Feninová prodáváFoto Blesk

Přišel jen čas na obnovu šatníku, nebo se Beata po odchodu od manžela plánuje zbavit majetku, který by jí připomínal doby, kdy ještě vše působilo idylicky?

Skandálů okolo Fenina se nakupilo tolik, že pohár trpělivosti manželce přetekl.
Skandálů okolo Fenina se nakupilo tolik, že pohár trpělivosti manželce přetekl.