Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Martin Fenin po hádkách prý kálel v garáži: I proto žena s dcerou utekly?!

Autor: vba, sm

Vypadalo to, že nejbouřlivější léta má fotbalista Martin Fenin (36) za sebou. Zamiloval se do krásné policistky Beaty, se kterou se oženil a páru se narodila dcerka Mia (2). Jenže rodinná idylka Feninových se dle svědectví sousedů změnila v peklo. Prý až takové, že fotbalistova žena se i se společným dítětem odstěhovala jinam!

Zvratky a fekálie v garáži a rány jak z děla! Soužití pod jednou střechou popisují sousedé Martina Fenina jako pořádné peklo. Chování bývalého českého reprezentanta ale evidentně nedělá vrásky nejen jim, ale také jeho manželce Beatě.

„Na opakované hádky a řvaní jsme byli zvyklí. Ona ho předtím do bytu nechtěla ani pouštět, proto se tam různě dobýval a pak chrápal v autě,“ vysvětlují si nájemníci, proč po Feninovi v garážích zůstaly výkaly a zvratky, které po sobě ani neuklidil.

„Teď se to ale zhoršilo! V bytě je sám, tak si tam zve podobné ožraly,“ popisují sousedé. Ti se pokoušeli Fenina dohnat k odpovědnosti jak osobní konfrontací, tak třeba vzkazy na společné nástěnce. Ale marně. „Je to agresivní člověk. Prostě alkoholik, který je toxický pro veškeré své okolí,“ shodují se.

Fenin a choť Beata.
Fenin a choť Beata.