Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Hvězda Sparty Lukáš Haraslín: Vážný úraz syna!

Autor: OB

Slovenský útočník Lukáš Haraslín (27) o víkendu vstřelil gól v utkání proti Jablonci a pomohl Spartě k udržení prvního místa ligové tabulky. Dobrou náladu u něj však rychle vystřídal strach o zdraví svého syna, který si při hraní fotbalu ošklivě poranil ruku.

Rodák z Bratislavy předvedl v sobotu na Letné další výborný výkon a i přes červenou kartu Martina Vitíka dovedl Spartu k vítězství. Haraslín si ze zápasu odnesl také krvavý šrám, způsobený kopačkou protihráče, na který však musel rychle zapomenout. Vážnější zranění si totiž přivodil jeho syn Luca a hvězdný fotbalista se s ním musel vydat do nemocnice.

„Hromadně tu všem odpovím. Luca si zlomil ruku na dvou místech, když nešťastně spadl při hraní fotbalu,“ napsala na Instagram manželka Lukáše Haraslína. „Děkujeme za zprávy,“ dodala zděšená maminka k fotografii svého syna, ležícího na lůžku se sádrou přes celou ruku.

Na sociálních sítích se pak k situaci vyjádřil i sám fotbalista. „Můj velký chlapák,“ napsal křídelník ke společné fotografii se svým synem. Kromě něj má dvojnásobný tatínek ještě dceru Theu, která se narodila letos v květnu.

Haraslínova manželka později sdílela další příspěvek, na kterém už je malý bojovník doma a pochutnává si na vánočním cukroví. „Rychlá ochutnávka,“ napsala Nikol, která si po těžkých chvílích mohla konečně oddechnout.

Žádné další komplikace tedy nejspíše nenastaly a sparťanský útočník se tak bude moct v klidu připravit na důležité čtvrteční utkání proti Limassolu, které rozhodne o postupu či nepostupu Sparty do vyřazovací fáze Evropské ligy.

Sparta - Jablonec: Haraslín si skvěle zasekl a zavěsil k bližší tyči, 2:0
Video se připravuje ...