Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Jankto v italské zpovědi přiznal problémy s matkou svého syna: S bývalkou na nože!

Autor: Tadeáš Mahel

Na Sardinii zmizel z českých očí, v Cagliari spokojeně kope Serii A. Problémům, které za sebou nechal na rodné hroudě, ale Jakub Jankto (27) jen tak utéct nedokáže.

Byl to pro něj hodně divoký půlrok. Během hostování ve Spartě Jankto jako první fotbalista na celém světě připustil, že je gay. Paradoxně se zdálo, že právě tohle odhalení pomohlo záložníkovi urovnat vztah s jeho expartnerkou Markétou Ottomanskou (32), s níž má čtyřletého synka Davídka. V rozhovoru pro server ESPN.com ale Jankto připustil, že to zrovna růžové není.

Hlavní je syn

„Nemáme nejlepší vztah. Bylo to pro ni těžké, ale všechno jsme si vysvětlili. Na čem nejvíc záleží, je náš syn, je malý a neviděl, co se dělo,“ řekl Jankto, který v minulosti na syna neplatil alimenty, s Markétou se soudil a podle jejích slov ji ponižoval, plival na ni a vyhrožoval násilím.

Divoký byl i konec jeho hostování na Letné. Jel bez řidičáku, zastavili ho policisté, on odmítl kontrolu na drogy a z klubu se pakoval. Tenhle průšvih však Jakub v emotivní zpovědi jaksi zmínit zapomněl. „Dělal jsem chyby a určitě ještě nějaké udělám, ale snažím se. A jsem teď šťastný,“ řekl pouze neurčitě.

Blesková zpráva

Šéfkou Janktova esportového klubu Sampi je Markétina sestra Klára.

Jankto má se svou ex Ottomanskou divokou historii
Jankto má se svou ex Ottomanskou divokou historii