Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Exfotbalista Kuchař otevřel staré rány kvůli podnikání s otcem (†56) moderátora Hrdličky: Dlužíš mi prachy, srabe!

Autor: mib

Když na obrazovce vidí Michala Hrdličku (35), hvězdu O2 TV, otevírá se mu kudla v kapse. Bývalý ligový fotbalista Tomáš Kuchař (47) raději přepíná na jiný kanál.

Bývalý záložník Slavie a Bohemains otevřel temnou minulost při příležitosti zítřejšího utkání Evropské ligy Aris Limassol – Sparta. Kuchař za kyperský oddíl kopal v letech 2005 až 2007. Pak se vrátil do Ďolíčku a začal klohnit byznys s bývalým hráčem »klokanů« Václavem Hrdličkou (†56). Tím si pořádně zavařil! „Tušil jsem, že všechno není košer, ale nakonec si ze mě udělal bílého koně, aniž bych to věděl,“ řekl Kuchař pro iDnes.cz.

Podle něj zesnulý podnikatel v realitách a prodeji aut parafoval jeho podpis kvůli dotacím: „Kuchťo, vždyť jsem ti na Bohemce dělal druhýho tátu, všechno se na mě valí, udělali jsme to prostě takhle. Jestli půjdeš na přezkoušení podpisu, jdu bručet,“ slyšel. »Gorila« na schůzce Kuchař měl dle vlastních slov opletačky s hospodářskou kriminálkou, od soudu odešel nakonec s dvouletou podmínkou, navrch splácel dluh ve výši pěti »míčů« v korunách.

„Hele, moje rodina o tom ví, a až tu nebudu, bude se snažit ti dluh uhradit,“ řekl mu prý Hrdlička starší, jehož v září 2018 zabila rakovina. Jenže s pozůstalými bratry Hrdličkovými (Michal má staršího bratra Tomáše, Kuchařova exparťáka z Edenu) to taky nebylo žádné cukrování.

Televizní moderátor a manžel tenistky Karolíny Plíškové (31) údajně přišel na schůzku s právníkem a »gorilou«. „Pro mě je to srab!“ vzkazuje Kuchař. A Hrdlička? „Tomáš opakovaně šíří o mém otci, který už se bohužel nemůže bránit, absolutní nepravdy. Nechci k tomu nic víc dodávat,“ odpověděl Blesku.

Na Štvanici při závěru Tipsport Elite Trophy nechyběli ani David Pastrnák s Michalem Hrdličkou
Na Štvanici při závěru Tipsport Elite Trophy nechyběli ani David Pastrnák s Michalem Hrdličkou