Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Cibulková po dvou měsících diety před kamerami: Spousta kil dole, ale...

Autor: pl

Říká se, že po dětech žena přibere na váze. Tohle platí i v případě Dominiky Cibulkové (34), někdejší elitní slovenské tenistky. Sympatická sportovkyně se nedávno rozhodla, že zhubne více než dvacet kilo! Po dvou měsících od začátku výzvy se objevila v reality show. Výrazně ubrala na váze, přesto je tady jedno »ale«.

Za svou tenisovou kariéru čelila nejedné těžké výzvě. Nyní má Dominika Cibulková před sebou takovou, při které musí sebrat pořádnou dávku vytrvalosti. Řeč je o hubnutí, které bývalá tenistka podstupuje od druhé poloviny října. Někdejší světová čtyřka dává o svých posunech v dietě pravidelně vědět na sociální síti. „Je to pro mě velká věc. Jdu s kůží na trh a rozhodla jsem se, že během následujících měsíců se chci vrátit zpět do formy. V dalších osmi měsících chci zhubnout 22 kilo,“ informovala sledující na instagramu před dvěma měsíci. Nyní se ukázala před televizními kamerami.

Konkrétně byla hostem finále reality show Farma 15, jak uvedl slovenský server Šport24. Pořad se vysílal na televizní stanici Markíza. Cibulková zde předávala ceny soutěžícím, kteří uspěli v tipovačce. Na sobě měla černou sukni, bílý rolák, který barvou ladil se sakem. Na nohou měla krásné lodičky.

Televizní diváci si mohli všimnout, že dieta v případě bratislavské rodačky opravdu má smysl. Už po dvou měsících je totiž znát, že Cibulková zhubla. Někdejší hráčka, která si jen hraním tenisu vydělala přes 300 milionů korun, sice nezamaskovala dvojitou bradu, které by se jistě také ráda zbavila. Co ale není, může být, jak už koneckonců sympatická Cibulková dokazuje posledních 60 dní.

Někdejší elitní tenistka Dominika Cibulková se ukázala na televizních obrazovkách. Za dva měsíce zhubla devět kilo
Někdejší elitní tenistka Dominika Cibulková se ukázala na televizních obrazovkách. Za dva měsíce zhubla devět kilo