Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Šokující slova slavné extenistky Cibulkové: Chtěli mě zabít! Kdo jí pomohl?

Autor: pl

Není všechno zlato, co se třpytí. Tahle slova dokonale vystihují život bývalé tenistky Dominiky Cibulkové (34). Slovenská někdejší elitní tenistka dosáhla během své kariéry skvělých úspěchů, přičemž si hraním vydělala desítky milionů. Nyní ale promluvila i o stinné stránce své profesní jízdy...

Ve světě sociálních sítí mají fanoušci k profesionálním sportovcům opravdu blízko. Někdy až příliš blízko. Stačí pár kliků a můžete svému oblíbenci poslat slova podpory, nebo něco horšího. Jako v případě Dominiky Cibulkové, která nedávno prozradila mrazivé zážitky z doby, kdy ještě po kurtech proháněla ta nejlepší tenisová jména.

„Lidé mi mimo jiné psali i to, že mě zabijí,“ cituje šokující slova Cibulkové slovenský server TV Noviny. „Špatně sis vsadil, to není můj problém. Vždycky jsem si dokázala vyhodnotit, že si nebudu kazit den s někým, kdo už ho špatný má a řekl si, že ho zkazí i někomu jinému,“ doplnila bývalá světová čtyřka.

I přes nechutné zprávy a obrovský tlak se ale Cibulková vždy snažila zůstat nad věcí. Jak? Poměrně jednoduše. „Jsem toho názoru, že pokud vám někdo škodí, musíte to absolutně vytěsnit. Zastávám názor, že není důvod si komplikovat život, když se to dá vyřešit tím, že si sociální sítě na chvíli vypnu,“ prozradila finalistka Australian Open 2014.

Někteří sportovci tyhle vyhrocené situace snášejí hůře. Co tedy podle bratislavské rodačky mají dělat? Sama Cibulková v minulosti vsadila na mentálního kouče. „Pomohl mi v tom, že jsem se dokázala koncentrovat na správné věci, abych měla svůj cíl a nenechala se rozptýlit něčím jiným. V kariéře mi to hodně pomohlo,“ řekla sympatická hráčka na závěr.

Slavná extenistka Dominika Cibulková prozradila, že během kariéry musela čelit výhrůžkám smrtí
Slavná extenistka Dominika Cibulková prozradila, že během kariéry musela čelit výhrůžkám smrtí