Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C

Nejlepší slovenská biatlonistka Fialková: Vánoční zázrak v porodnici!

Autor: pl

Říká se, že o Vánocích se dějí zázraky. Kdybyste se na tohle zeptali Paulíny Bátovské Fialkové (31), určitě by vám po letošních svátcích dala za pravdu. Nejlepší slovenská biatlonistka loňského ročníku se totiž během jednoho z nejkrásnějších období v roce stala maminkou! Jaké dala dítěti jméno?

Úžasnou novinu zveřejnila Paulína Bátovská Fialková na sociální síti, kde zveřejnila fotku nožiček miminka, které drží v ruce. „Romana, 24.12. 2023, náš vánoční zázrak," pochlubila se rodačka z Brezna na instagramu novorozenou dcerkou, kterou má společně s manželem Milošem Bátovským.

Téměř ihned po zveřejnění příspěvku se pod snímkem začaly hromadit gratulace k prvnímu dítěti úspěšné sportovkyně. Mezi gratulanty byla například i exbiatlonistka Eva Puskarčíková (32). „Gratulace!" napsala účastnice olympijských her. Kromě ní se mezi gratulantky připojila třeba olympijská medailistka Lisa Vittozziová (28) nebo bývalá biatlonová německá reprezentantka Denise Herrmannová (35).

Bátovská Fialková přerušila v létě svou úspěšnou kariéru, během které se zúčastnila i dvou ZOH, právě kvůli těhotenství, které nyní vyvrcholilo narozením prvorozené dcerky Romany. 

Slovenská biatlonistka Paulína Bátovská Fialková se stala maminkou
Slovenská biatlonistka Paulína Bátovská Fialková se stala maminkou