Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C

Obrovský smutek tenistky Siniakové na Vánoce: Zemřel milovaný člen rodiny!

Autor: pl

Pohoda, odpočinek a radost. Přesně to patří tradičně k vánočním svátkům, které pomalu končí. Pro Kateřinu Siniakovou (27) jsou ale letošní Vánoce velice pochmurné. České tenistce totiž zemřela milovaná osoba z rodinných kruhů!

Siniaková zveřejnila smutnou zprávu na sociální síti. „Važte si každé strávené chvilky s milovanými blízkými nejen o vánočních svátcích, ten čas je velice vzácný a utíká rychle. P.S. Vím, že nás hlídáš ze shora," napsala hvězdná tenistka k sérii fotek se svým dědečkem, který odešel na věčnost během svátků klidu a míru.

Aktuálně 10. hráčka ve čtyřhře podle žebříčku WTA sdílela k srdceryvnému vzkazu i sérii fotek se svým dědečkem jak ze současnosti, tak i ze svého dětství. Zveřejnila například momentky, kdy jsou společně s dalšími členy rodiny na horách či jak dědeček předává malé Kateřině vánoční dárek u stromečku.

Pod příspěvkem v komentářích následně začali někteří lidé Siniakové kondolovat k bolestivé ztrátě. Mezi nimi byla i letošní wimbledonská šampionka Markéta Vondroušová (24), která přidala emotikon srdce v obvazu. 

Česká tenistka Kateřina Siniaková přišla o dědečka
Česká tenistka Kateřina Siniaková přišla o dědečka