Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Ogrodníková s Vránou a nevlastním synem: Dojemné vyznání!

Autor: OB

Příprava atletky Nikoly Ogrodníkové (33) na letošní olympijské hry je v plném proudu, ale na své nejbližší si u vánočního stromečku čas našla! Štědrý večer strávila po boku svého partnera, třineckého hokejisty Petra Vrány (38) a také jeho syn Lea. Po svátcích se pochlubila krásnou společnou fotografií s krásným vzkazem!

Svátky klidu si česká atletka Nikola Ogrodníková (33) užila plnými doušky! Vánoce strávila se svým partnerem Petrem Vránou a jeho malým synem Leem, se kterým má rodačka z Ostravy nádherný vztah. Na sociální sítě přidala Nikola společnou fotografii u vánočního stromečku a připojila svým dvěma klukům krásné vyznání.

„Nejsou to jen hokejisti nebo umělci, ale jak vidíte, jsou to nádherné duše. Jsou moje rodina,“ napsala atletka k příspěvku.

Vicemistryně Evropy z roku 2018 se s Vránou poznala po složitém období, kdy se spolu se synem vyrovnával se ztrátou tragicky zesnulé manželky. O to víc teď jeho fanoušky hřeje u srdce pohled na třineckého kapitána, který je znova šťastný. Česká repezentantka si navíc také výborně sedla s jeho synem, kterého ve volných chvílích často bere na výlety nebo dokonce dovolené, zatímco si jeho táta plní pracovní povinnosti. 

Nikola Ogrodníková s partnerem Petrem Vránou a jeho synem Leem.
Nikola Ogrodníková s partnerem Petrem Vránou a jeho synem Leem.