Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Polojasno 22°C

Těžko uvěřitelný případ: Bijec přežil pád z 10. patra!

Autor: OB

V Rusku se před pár dny odehrál těžko uvěřitelný incident. MMA zápasník Magomed Zainalov (24) spadl z desátého patra obytného domu při záchraně své kočky. Přestože při nehodě utrpěl vážná zranění, může rváč přezdívaný “Venom“ mluvit o velkém zázraku, že tento hororový zážitek přežil!

Budova, ze které se rodák z Dagestánu zřítil, leží ve městě Rostov na Donu. Podle deníku Pravda.ru mělo k nehodě dojít při zoufalé snaze Zainalova zachránit svou kočku. Na balkóně však uklouzl a z desátého patra spadl na auto, zaparkované u jeho domu. Následně byl převezen do nemocnice, kde mu lékaři diagnostikovali zlomené nohy a pánev.

Ani jeho nejbližší si však nejsou zcela jistí, jak se celá situace odehrála. „Mluvil jsem s jeho manželkou, která mi řekla, že byl Magomed v tu chvíli zcela střízlivý. Nyní čekáme na zlepšení jeho zdravotního stavu, abychom ho mohli vyslechnout a zjistit, co se stalo. V tuto chvíli je stabilizovaný a pod neustálým dohledem lékařů,“ řekl zápasníkův manažer Vitalij Tarasov.

Zainalov, který se měl druhého února postavit Eduardu Kuzminovovi na Hardcore FC 85, se může pyšnit profesionální bilancí pěti vítězství a devíti porážek. Vedení bojové organizace sídlící v Moskvě se nabídlo, že pokryje náklady na zápasníkovu léčbu. Cesta k úplnému uzdravení a následnému návratu do ringu totiž bude dlouhá a také pořádně nákladná...