Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Trápení nemocné hvězdy Ledecké: Mám prášků jak Horníček!

Autor: pl

Místo řádění na svazích lítá po doktorech! Ester Ledecká (28), jedna z nejnadanějších českých sportovkyň za poslední roky, si musí dát od sjíždění svahů nucenou pauzu. Na vině je totiž nemoc. Co o ní sympatická lyžařka a snowboardistka v jednom napsala?

Těšila se, ale nakonec to nevyšlo. Ester Ledecká vynechala páteční sjezd a víkendový superobří slalom na lyžařském Světovém poháru, který měl zastávku v italské Cortině d´Ampezzo. Důvod? Ledeckou totiž trápí zdravotní potíže.

O nich se na konci uplynulého týdne rozepsala na sociální síti. „Ahoj všichni, mrzí mě, že jsem si tenhle víkend nemohla užít tak, jak jsem chtěla. Většina týmu po snowboardových závodech lehla a ani já jsem nakonec nevyvázla,“ napsala na úvod trojnásobná držitelka olympijského zlata, kterou trápí viróza.

„Zatím těch dní, kdy jsem nejezdila s nudlí u nosu nebo nekašlala na celej svůj tým (doslova, nikoli obrazně) od začátku sezony moc nebylo, ale pracuju na tom, abych se dala zase do kupy a brzo se postavila zpátky na start v plné síle!“ pokračovala na instagramu. Kromě toho pobavila i přirovnáním ke známé divadelní hře ze sportovního prostředí.

„Jak by řekl Ivánek (z „Ivánku, kamaráde, můžeš mluvit?“): Mám prášků jak Horníček. Bych si prostě jen přála, aby se mi už dejchalo líp. Ale budeme bojovat, uvidíme…“ zakončila Ledecká svůj vzkaz, přičemž ještě dodala gratulaci letošnímu vítězi Australian Open Janniku Sinnerovi (22). „Inspiruje mě tvoje klidná síla!“ vysekla poklonu italské hvězdě.

Ester Ledecká se na sociální síti vyjádřila ohledně svých zdravotních problémů
Ester Ledecká se na sociální síti vyjádřila ohledně svých zdravotních problémů