Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Odveta století mezi Karlosem a Attilou v Edenu: Obrovský zájem o lístky!

Autor: pl

Pomalu, ale jistě se to blíží. Organizace Oktagon uspořádá v létě turnaj pod širým nebem, konkrétně v Edenu, kam mají dorazit desetitisíce nadšených fanoušků, aby na vlastní oči viděli Odvetu století mezi Karlosem »Terminátorem« Vémolou a Attilou Véghem (oba 38). Část vstupenek už šla do prodeje pro zájemce, kteří se zaregistrovali pomocí emailové adresy. Kolik lupenů už zmizelo?

Největší MMA turnaj, jaký kdy Česko doposud uvidí. Přesně to je plánovaný OKTAGON 58, který se uskuteční 8. června pod širým nebem v Praze, konkrétně v Edenu. Hlavním tahákem je bezesporu odvetný souboj mezi Attilou Véghem a Karlosem Vémolou. Pro českou hvězdu bojového sportu se bude navíc jednat o rozlučku s bohatou kariérou. A nutno podotknout, že o lístky je enormní zájem!

„Jaké karty nám rozdali chlapci a děvčata, kteří byli registrováni v rámci Oktagon clubu? Nebudu lhát, koupili toho víc, než jsem čekal. Koupili toho tak, že pakliže se chystáte na VIP na ploše, tak máte z těch šesti set šancí nižší desítky,“ uvedl promotér Ondřej Novotný (46) na youtube.

Dvě hodiny od spuštění prodeje, který začal 29. ledna v 10 hodin, se prodalo 15 tisíc vstupenek, což tvoří přibližně 60 procent celkové kapacity svatostánku fotbalové Slavie. „Koupeno, vše super. Kdyby takhle fungovalo vše. Už se těšíme, kdy se zveřejní ostatní souboje,“ napsal jeden z uživatelů Novotnému během živého vysílání. Našlo se ale i pár jedinců, kteří měli s prodejem problém. To ale nemění nic na faktu, že Eden bude během rozlučky Karlose praskat ve švech! Nejlevnější vstupenky pořídíte za 1290 Kč. Nejdražší naopak za 50 tisíc.

O lístky na turnaj Oktagonu v Edenu je velký zájem
O lístky na turnaj Oktagonu v Edenu je velký zájem