Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Ronaldova Georgina slavila kulatiny: Dovolená v ráji a luxusní dárek od Cristiana!

Autor: sm

Kulatiny oslavila ve velkém stylu! Partnerka jednoho z nejlepších fotbalistů všech dob si po jeho boku velmi rychle zvykla na luxus. Není proto divu, že 30. narozeniny oslavila Georgina Rodríguezová tak, jak se běžnému smrtelníkovi může jen zdát. Vyrazila na luxusní dovolenou a od Ronalda dostala překrásný dárek, pro který si musel slavný hráč sáhnout pěkně hluboko do kapsy!

Pro Georginu už nějakou dobu domov znamená Saúdská Arábie, kde Cristiano Ronaldo hraje za klub Al Nassr. V Rijádu jsou sice momentálně teploty kolem 20 stupňů, ale nádherná Španělka se rozhodla vyrazit na narozeniny za mnohem větším teplem. Využila proto, že z hlavního města Saúdské Arábie začala před pár měsíci létat společnost BeOnd, která se prezentuje jako luxusní aerolinka, která svým zákazníkům nabízí maximální pohodlí. A Georgina se velmi ráda spokojí s tím nejlepším.

Spolu s Cristianem vychovává sexy brunetka pět dětí, ale na narozeninovou dovolenou s ní vyrazila jen část z nich. Stejně tak zůstal doma sám Ronaldo, který ovšem ke kulatinám popřál své partnerce alespoň prostřednictvím videohovoru. Později se Georgina dočkala luxusního dárku v podobě hodinek Casio G-Shock v bílém zlatě s diamanty a růžovým páskem, které pochází ze speciální edice, na níž se podílela značka Jacob & Co. 

„Děkuji ti, miláčku,“ napsal Georgina na instagram k příspěvku, kde se krásným dárkem pochlubila. Cena tohoto kousku se odhaduje zhruba na 2 488 460 korun. A není se co divit! Vzhledem k tomu, že mu Georgina například na Vánoce 2022 darovala nový Rolls Royce, je zřejmé, že s levným dárkem by fotbalový velikán doma nepochodil.

Rodríguezová na sociálních sítích také ukázala roztomilé malůvky od dětí, které mamince popřály tak, že jí svá díla položily na polštář. Jak je vidět, na nedostatek lásky si pohledná influencerka nemůže stěžovat...

Georgina oslavila 30. narozeniny v exotice
Georgina oslavila 30. narozeniny v exotice