Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Namyšlená Georgina?! Kamarádky mluví o ponižování! Šťastný není ani Ronaldo

Autor: pl

Nafrněná, problematická? Takovou Georginu Rodríguezovou (29) neznáme. Podle několika svědectví jejich kamarádek je ale partnerka legendárního fotbalisty Cristiana Ronalda (38) v soukromí přesně taková. O co přesně jde? Půvabná modelka se prý chová sebestředně, postrádá pokoru a vyžívá se v ponižování. Tyto novinky měly pořádně vytočit i CR7.

Trable v ráji Cristiana a Georginy? Vypadá to tak. Podle deníku Marca je Ronaldo na svou polovičku naštvaný kvůli jejímu chování, konkrétně jak přistupuje ke svým kamarádkám, kterým říká „zlatíčka“.

Jedna z prvních kontroverzí, která vyplula na povrch, se týká bot. Georgina měla říct jedné ze svých kamarádek, aby jí dala své dosud nenošené boty. A co je zarážející, kamarádka jí měla boty bez jediné námitky odevzdat! Bývalá prodavačka luxusního oblečení se ale bránila. „Byla jsem těhotná a měla jsem elefantiázu,“ citoval španělský deník Rodríguezovou.

To ale neměl být jediný případ, nad kterým lidé zvedají obočí. Při jednom setkání si vzala novou kabelku značky Hermés. Když si ji ale chtěly kamarádky prohlédnout, Georgina je zarazila. „Nesahejte na ni rukama, vezměte si tu kabelku s tímhle,“ měla říct argentinská rodačka svým „zlatíčkům“ a podala jim látkový sáček, ve kterém kabelka dorazila. Tyto znepokojivé informace vyvolávají spekulace, že hvězdný pár prožívá krizi. Zamyslí se Georgina nad sebou?

Mezi Ronaldem a Georginou to prý poslední dobou skřípe
Mezi Ronaldem a Georginou to prý poslední dobou skřípe