Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Salákova žena řeší na Bali trable: Co jí vadí v exotickém ráji?

Autor: pl

Jedna z nejžádanějších turistických destinací za poslední roky. Přesně tento popis sedí na ostrov Bali, který leží v Indonésii. V tropickém ráji se momentálně nachází i hokejový gólman Alexander Salák (37) společně se svými šesti dětmi a krásnou manželkou Míšou (37). Právě té ale v okolí něco vadí. O co se konkrétně jedná?

Jako velké dobrodružství. Tak zatím působí pobyt Saláků na Bali, kam z Česka přiletěli na konci ledna. Prozatím třeba nakupovali v noci, ochočili si nového domácího mazlíčka v podobě kočky nebo zneškodňovali velkého pavouka ve sprchovém koutě. S novým kouskem přišla Salákova manželka Míša.

Přesněji řečeno si na sociální síti stěžovala na to, že každou čtvrteční noc musí tolerovat rámus, který se ozývá z nedalekého skateparku. Proč? Tamní omladina si zkrátka jednou týdně vyhodí z kopýtka a uspořádá pořádně hlučnou party.

„Jo, tohle cool místo máme kousek od baráku,“ napsala šestinásobná maminka na instastories k videu, které zachycuje zmiňované místo, kde si během bujarého večírku můžete klidně pořídit tetování. „Úplně ne šálek mého čaje. Asi jsem stará, nudná a bolí mě tetování. Nikdy mě nebavili kluci na tom dřevě na kolečkách. Každý čtvrtek mi hučí v hlavě,“ postěžovala si Míša.

Neúspěšný pokus

Následně zveřejnila video, na kterém zachycuje onen hluk z hlasité hudby. „Hmmm… Asi nic pro starší kousky, z tohohle mě bolí hlava i takhle na dálku, natož tam být,“ pokračovala v kritice. „Nudná a stará, která normálně v tuhle hodinu už se všema dětma spí. Pro mě je tamto o ničem, štěstí je tohle,“ otočila kameru na spící potomky. Tím to ale neskončilo.

O slovo se přihlásil Saša, který šel situaci ve skateparku zkontrolovat s nadějí, že už konečně bude ticho. Jak mu to šlo? „Saša je šel zkontrolovat. Prý to nevypnou. Ach jo. Chci už spát!“ soptila Saláková o půl jedné v noci. Bude mít tato situace ideální řešení pro drahou polovičku bývalého brankáře Floridy či Sparty, nebo se holt bude muset smířit s těžkými čtvrtečními večery?

Míša Saláková má problém s nedalekým skateparkem, kde se pravidelně pořádají hlasité večírky
Míša Saláková má problém s nedalekým skateparkem, kde se pravidelně pořádají hlasité večírky