Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Strach o tenisovou legendu Kučeru: Děsivý záchvat v letadle!

Autor: sm

Bývalý tenista Karol Kučera (49) už sám sice pověsil aktivní kariéru na hřebík, ale u milovaného sportu zůstal. Trénuje slovenského hráče Lukáše Kleina, se kterým byl před pár dny na turnaji v Dauhá. Cesta z Kataru se ale pro někdejšího reprezentanta a bývalého poslance Slovenska změnila v horor!

Pro návrat z turnaje zvolil Karol Kučera se svým svěřencem let do Vídně. Během cesty, která přímým spojem trvá standardně zhruba šest hodin, se ale u bývalého slovenského reprezentanta vyskytly zdravotní problémy, které působily dost děsivě. Když se posádka začala shánět po lékaři, bylo zřejmé, že je s Kučerou opravdu zle.

„Všichni se lekli, co se na palubě děje. Potom jsem si všiml, že u toalet se v bolestech svíjí bývalý tenista a politik Kučera. Rozhodně nevypadal dobře. Podle všeho šlo o vážné problémy. Byl téměř zelený a trpěl velkými bolestmi,“ popsal situaci pro Plus 7 dní pasažér, který se na onom letu nacházel.

Cestující proto předpokládali, že dost možná dojde také na nouzové přistání, k čemuž obvykle kapitáni letadla sahají v kritických momentech, mezi které patří také špatný zdravotní stav lidí na palubě. Letadlo nakonec doputovalo až do Vídně, ale hned po přistání si Kučeru převzali zdravotníci a převezli jej na pohotovost.

„Jeden záchvat jsem měl i v letadle z Dauhá do Vídně. Zjistili mi, že mám ledvinový kámen. Měl jsem ukrutné bolesti. Nejbližší dny se budu věnovat léčbě, lékaři mi doporučili oddechový režim," popsal slovenskému týdeníku Kučera. 

Karol Kučera zpáteční cestu protrpěl
Karol Kučera zpáteční cestu protrpěl