Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Vlhová přiletěla domů z nemocnice: Problémy při vystupování i překvápko od tatínka!

Autor: pl

Konečně doma. Pravděpodobně něco takového si ve čtvrtek 15. února řekla Petra Vlhová (28) poté, co její soukromý tryskáč přistál na Slovensku. Slavná lyžařka se vrátila ze švýcarské nemocnice, kde podstoupila operaci. Návrat se ale neobešel bez komplikací. O co konkrétně šlo?

Se svými skvělými výkony mohla letos klidně pomýšlet na celkové prvenství ve Světovém poháru, ale drsný pád z minulého měsíce jí plány nečekaně změnil. Petra Vlhová, elitní slovenská lyžařka, musela následně pod kudlu na švýcarské klinice v Sionu. Operace dopadla dobře.

„Jsem sice trochu unavená, ale jinak se cítím dobře,“ pověděla Vlhová z nemocničního lůžka začátkem února svým sledujícím na instagramu. Následně za ní přiletěl i její milovaný partner Michal Kyselica, který se pro úspěšnou sportovkyni stal velkou psychickou podporou. Nyní už je ale zlatá olympionička zpět ve své domovině! Ve čtvrtek ji soukromý tryskáč společně s jejím přítelem a fyzioterapeuty dopravil na letiště v Popradu. Ne vše ale proběhlo zcela ideálně.

Podle slovenského serveru Šport24 totiž měla Vlhová problémy při vystupování z letadla. Jednatřicetinásobné vítězce v SP chvíli trvalo, než se za pomoci své berle dostala ze schodů. Jednalo se ale o jedinou menší komplikaci v rámci jejího návratu.

Naopak velkou vzpruhou byla jistě přítomnost Igora Vlhy, táty Petry Vlhové. Ten na svou dceru čekal nejen s dodávkou coby odvozem, ale také s překvapením v podobě pořádné kytice. Doufejme tedy, že na začátku dalšího ročníku už bude Vlhová opět připravena sjíždět svahy.

Při vystupování měla menší problémy
Při vystupování měla menší problémy