Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Konec vztahu s nymfomankou: Tenisový šampion Berrettini se rozešel s bývalou milenkou Bryanta

Autor: sm

Finalista Wimbledonu z roku 2021 překvapil své fanoušky! Vysoký Ital Matteo Berrettini (27) prozradil, že jeho vztah s televizní hvězdou Melissou Sattaovou (38) skončil. Fanouškům se sice nechtěl příliš zpovídat, ale z jeho slov je zřejmé, že se spolu se sexuchtivou bývalkou rozešli v dobrém.

Vztah mezi pohledným tenistou a jeho přítelkyní začal v lednu 2023 a netrval tedy o moc více než jeden rok. „Melissa Sattaová a já už nejsme spolu,“ přiznal Matteo. „To, co mohu říct je, že jsme měli nádherný a intenzivní vztah. Navzájem k sobě chováme velký respekt. Nebudu to dále rozvádět, nerad se příliš svěřuji se svým soukromým životem,“ pravil Berrettini.

„Nic zvláštního se nestalo,“ ujistil své fanoušky. „Musím jí poděkovat za toto období, které jsme spolu prožili. Bylo to velmi intenzivní navzdory všem těžkostem,“ uvedl Říman.

Melissa kromě Berrettiho randila se řadou sportovních hvězd, mezi kterými je například i hvězda Inter Milanu Christian Vieri, Kevin-Prince Boateng nebo zesnulý Kobe Bryant, jehož manželku kvůli románku s Sattaovou dokonce podala žádost o rozvod, která později byla stažena.

S Boatengem má Melissa dokonce syna. Fotbalista Barcelony v minulosti přiznal, že je supermodelka závislá na sexu, což pak potvrdila i ona sama.

„Důvodem, proč je stále zraněný je, že máme sex sedmkrát až desetkrát týdně,“ přiznala bez skrupulí a odhalila další pikantní detaily. „Nesnáším předehru! Chci jít rovnou na věc. Raději jsem nahoře, abych měla všechno pod kontrolou,“ popisovala.

Matteův vztah se sexuchtivou přítelkyni je prý u konce
Matteův vztah se sexuchtivou přítelkyni je prý u konce