Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Kontroverzní hokejista Ružička: První slova po videu s drogami

Autor: pl

Na něco takového nejsou v nejlepší hokejové lize světa moc zvyklí. Adam Ružička (24), slovenský hokejista ještě nedávno ve službách Arizony Coyotes, totiž před několika dny zveřejnil na sociální síti velice zvláštní video, na kterém kromě sebe natočil i narýsovanou čáru, jejíž obsah tvořil bílý prášek. Nyní se měl talentovaný centr k situaci poprvé vyjádřit!

Kdyby mohl vrátit čas zpět, rozhodně by neváhal. Hokejista Adam Ružička, který patří mezi nejslibnější slovenské hráče, totiž minulý týden provedl neskutečnou hloupost. Na instagramu zveřejnil video, na kterém má před sebou čáru bílého prášku a kreditní kartu. Poté otočil kameru směrem k sobě a zapózoval.

Video následně smazal, ale i několik minut stačilo na to, aby jej někdo stáhl a poslal do oběhu. O víkendu pak zástupci Arizony oznámili, že umístili Ružičku na waiver listinu, odkud si ho mohl vzít jakýkoliv celek z NHL. Jenže se tak nestalo a někdejší mládežnický reprezentant o den později v klubu skončil.

Od propuknutí skandálu následovalo ze strany Adama pouze ticho po pěšině. Ružička si navíc zrušil účet na sociální síti. Jak ale uvádí slovenský server Šport24, na instagramu se objevil nový účet s Ružičkovým jménem. „Nový účet, starý byl zablokovaný,“ píše se hned na úvod. To ale není vše.

Kromě toho uživatel tohoto účtu zveřejnil prostřednictvím instastories také omluvu za nemalé trable, kterými nejvíc uškodil sám sobě. „Udělal jsem chybu. Ze svých chyb se poučím. Mám vás rád a jsem vám vděčný. Adam,“ stojí v příspěvku, který měl údajně psát samotný útočník.

Slovenský útočník Adam Ružička si pořádně zavařil
Slovenský útočník Adam Ružička si pořádně zavařil